Apraksts

”Blondīņu pavārgrāmata” ir Latvijas Blondīņu asociācijas un Apgāda Zvaigzne ABC kopprojekts. Šajā aizraujošajā pavārgrāmatā sabiedrībā pazīstamas gaišmates – Agnese Zeltiņa, Aija Tērauda, Marika Ģederte, Dace Vaivara, Dace Dēnava, Guna Geikina, Ana un Katrīne Drozdovičas, Iveta Galēja, Līga Bizune, Jeļena Avotiņa-Jekateriničeva, Linda Mūrniece, Olga Rajecka, Nataļja Oļesika, Laura Everte, Vita Baļčunaite, Karlīne Štāla – piedāvā savu īpašo ēdienu receptes, pastāsta par saviem ēšanas paradumiem, iecienītākajiem produktiem, atklāj gan kulināras viltības, gan interesantus faktus no savas dzīves. Interesanti, ka šajā projektā piedalās arī latviešu izcelsmes amerikāniete Laura Vikmanis, kura ASV ir kļuvusi par daudzu sieviešu iedvesmas avotu un paraugu, jo 39 gadu vecumā spēja radikāli mainīt savu dzīvi.
Grāmatā ir vairāk nekā 50 dažādu ēdienu receptes – veselīgi salāti un uzkodas, gardas zupas un spēcinoši otrie ēdieni un, protams, arī brīnišķīgas kūkas un kārdinoši deserti. Tās izmantojot, jūs varēsiet pagatavot gan siltos vistu akniņu salātus Agneses Zeltiņas gaumē, gan vistas zupu ar kariju kokosriekstu pienā Ivetas Galējas gaumē, gan ābolmaizi Olgas Rajeckas gaumē. Ēdienu aprakstus papildina jaukas fotogrāfijas, kuru autores ir galvenokārt pašas projekta dalībnieces!
“Blondīņu pavārgrāmata” nav tikai pavārgrāmata, bet arī viens no Latvijas Blondīņu asociācijas labdarības projektiem, jo ienākumus no šīs grāmatas pārdošanas asociācija ziedos rehabilitācijas centram “Mēs esam līdzās”, kas atrodas Rīgā, Lēdmanes ielā 2. Šim centram nepieciešami gan telpu labiekārtošanas darbi, gan jaunas iekārtas – tualetes un garderobes telpas remonts, jauni aizkari bērnu guļamistabām, paklājs rotaļu telpā. Tātad katrs, kurš nopirks šo grāmatu, ziedos labdarībai un iepriecinās ne tikai sevi, bet arī bērniņu ar īpašām vajadzībām!

Publikācijas

Iesaki draugiem