Apraksts

Ja vēlaties atgūt slaido līniju, mainīt savu domāšanas un dzīves veidu, pārvērtējiet savus paradumus, attieksmi pret ēdienu, atklājiet “kaitniekus” un ievērojiet dažas vienkāršas, laika pārbaudi izturējušas atziņas. Lielisks padomdevējs un iedvesmas avots šajā ceļā jums būs Mireijas Giljāno grāmata “Francūzietes nekļūst resnas”.
Autore, atceroties pašas piedzīvoto un daloties gūtajās atziņās, apbrīnojami saistoši stāsta, kā veidot svara uzturēšanas programmu mūža garumā.
Francūzietes nekļūst resnas, lai gan labprāt bauda maizi, kūkas, vīnu un regulāri ietur trīs maltītes dienā. Kāds ir šī “franču paradoksa” noslēpums? Normālu svaru palīdz uzturēt nevis vainas apziņa vai baudas liegšana sev, bet gan atskārsme, kā gūt baudu, ēdot to, kas jums garšo visvairāk.
Autore piedāvā vienkāršus, bet iedarbīgus paņēmienus, kā novājēt un saglabāt vēlamo svaru, un daudz interesantu recepšu. Galvenais – ēdienam jābūt svaigam, daudzveidīgam, sabalansētam un vienmēr jāēd un jādzīvo ar baudu.
Grāmatā sniegti 21. gadsimtam pielāgoti franču dzīvesziņas vērtīgākie noslēpumi un atklāts pozitīvs, dzīvespriecīgs veids, kā ikvienai sievietei saglabāt slaidu augumu.
Grāmata kļuvusi par bestselleru un ir tulkota jau 37 valodās.

Iesaki draugiem