Apraksts

Dzīvot laimīgi. Justies labi. Būt mīlošās attiecībās. Darīt darbu, kas sniedz gandarījumu. Piepildīt sapņus un īstenot mērķus. Dzīvot, nevis tikai izdzīvot. To grib visi. Kāpēc visiem tas neizdodas?

Šis jautājums Lailu Jembergu ir nodarbinājis kopš bērnības, tāpēc viņa tam ir veltījusi savu pirmo grāmatu. Laila dodas laimei pa pēdām zinātnē pamatotā veidā: vispirms caur neirobioloģijas prizmu izpēta psiholoģijas padomus par laimes rašanu, pēc tam izzina bezapziņā slēptos priekšstatus pašai par sevi un atrod meklēto!

Līdztekus autores neparastajam pieredzes stāstam grāmatā ir piedāvātas arī konkrētas prakses un paņēmieni, ar kuru palīdzību ikviens var izaudzēt pats savu laimi.

Laila Jemberga trīs reizes ir kardināli mainījusi savu dzīvi. Sākotnēji ieguvusi ārsta pediatra izglītību un turpinājusi izglītoties reģionālās epidemioloģijas politikas izveides jomā. Pēc tam pārgājusi uz televīzijas žurnālistiku un sabiedrisko attiecību jomu. Nu jau vairāk nekā 16 gadus konsultē vadītājus par motivācijas un stresa tēmām saistībā ar neirozinātni un vada dažāda mēroga pasākumus par šiem tematiem.

Iesaki draugiem