Apraksts

Aktrise un runas pedagoģe Zane Daudziņa ir savas darbības jomas entuziaste. Videogrāmata “Runā droši” būs lielisks ceļabiedrs, ja esat uz pašattīstības ceļa:

  • skolēns te atradīs svarīgas publiskās runas vadlīnijas un dažādus veidus, kā, attīstot runas prasmes, iepazīt sevi; 
  • skolotājs saņems plašu un rosinošu metodisko materiālu darbam ar audzēkņiem. 
  • ikviens interesents, sekojot video ieteikumiem, iegūs sev uzticamu kompanjonu autores personā dažkārt tik komplicētajā izaugsmes ceļā.

Grāmatai ir 11 pamatnodaļas, kurās iekļauti 59 mācību video ar kopējo ilgumu 4 stundu garumā un 3 izdrukājamas tabulas. 

Kā labāk uzstāties un veiksmīgi darīt zināmu savu domu citiem? Kā sevi sagatavot, lai publikas priekšā justos labi un droši? Kā stāvēt? Kurp vērst skatienu? Kur likt rokas? Kā vingrināt balsi un artikulācijas aparātu? Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem saistošā veidā atbildes sniedz šarmantā un ar sirsnīgu humoru apveltītā Zane Daudziņa un viņas skolniece Marta.

Lai šāda videogrāmata taptu, autorei bija nepieciešams ilgs pašizziņas un pašattīstības laiks. Šī ir arī izlase no runas attīstības paņēmienu klāsta, kuru vairāku gadu desmitu laikā ir pārbaudījusi gan pati aktrise, gan viņas audzēkņi. Tagad ar Apgāda Zvaigzne ABC starpniecību šis noderīgais videomateriāls pieejams visplašākajai auditorijai. 

Autore no sirds vēl labu izdošanos ikvienam!

Šeit neliels ieskats videogrāmatā.
 

Iesaki draugiem