Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Šī grāmata noder gan vadītājiem, gan tiem, kas vadošus amatus neieņem. Vadītājiem, jo autors Nauris Svika kodolīgi un asprātīgi izstāsta būtiskākos patiesas līderības principus. Ne-vadītājiem, jo rada iespēju uz vadītājiem paraudzīties no citas perspektīvas. 
Autors ar lasītājiem sarunājas īsu stāstu formā, padarot nopietno informāciju viegli uztveramu un rotaļīgu. Stāsti ir apvienoti piecās nodaļās, taču nav obligāti jālasa secīgi. 
Nauris Svika grāmatā saka: "Turpmākās lappuses paredzētas labākajiem, kuri vēlas kļūt vēl prasmīgāki, gan sasniedzot mērķus, gan arī iemantojot apkārtējo cilvēku cieņu, kas balstīta uz personību, nevis ieņemamo amatu un oficiālo varas statusu."

Grāmatas autors Nauris Svika ir komandas un līderības attīstības programmu eksperts, pieaugušo izglītības mentors un dzīves treneris (life coach). Viņš ir absolvējis Vācijas militāro akadēmiju un guvis nozīmīgu komandas vadības pieredzi Kosovā un Irākā. Savas programmas Nauris Svika ir izstrādājis un īstenojis vairāk nekā 1200 dažādas sarežģītības komandu programmu un visbiežāk tās organizē nestandarta formātā. Nauris Svika ir vairāku grāmatu autors, semināru pasniedzējs un lektors konferencēs.

"Izlasīju vienā elpas vilcienā! Reālos kaujas apstākļos pārbaudītas cilvēku vadības lielās patiesības. Autora personīgajā pieredzē balstīti viegli lasāmi un kodolīgi stāsti jeb līderības mācības, saucot lietas īstajos vārdos. Jaunajiem vadītājiem – iedvesmojoša grāmata, ko pārlasīt vairākkārt, bet pieredzējušajiem – lasāmviela, kas ne reizi vien liks paskatīties spogulī."
Aigars Ruņģis, SIA “VALMIERMUIŽAS ALUS” saimnieks

“Autors ar emocionāliem un precīziem stāstiem rada izpratni par cilvēcīgu komandas vadību un ar labu humora devu piedāvā padomāt par vadītāju ikdienu, neiztiekot bez citāda redzējuma un personīgās pieredzes. Katrs atradīs sev vielu pārdomām un iedvesmai. Ļoti aizraujoši.”
Baiba Pedraudze, AS “Repharm" Farmācijas biznesa personāla direktore

“Nauris Svika savu pieredzi apkopojis stāstos, kas ir gan izklaidējoši, gan pamācoši. Arī manas firmas kolektīvs iepazinās ar Naura vadīto programmu brīvā dabā un to atceras kā aizraujošu piedzīvojumu. Priecājos un apbrīnoju, ka Nauris savā straujajā ikdienā spējis atrast laiku un apkopojis pieredzi un zināšanas šajā vadītāja rokasgrāmatā, kas noteikti būs noderīga ikvienam, kurš to lasīs.”
Toms Apinis, SIA XTM dibinātājs

“Raiti lasāma, viegli uztverama un plašu tematiku aptveroša grāmata par līderību un komandas vadību. Kodolīgos stāstos piemeklētas sulīgas situācijas no autora pieredzes un novērojumiem, gan studējot militārajā akadēmijā, gan darbojoties kā komandu attīstības trenerim. Šī grāmata palīdz aprakstītajās situācijās ieraudzīt sevi un saprast, kā kļūt par labāku vadītāju. Rekomendēju izlasīt kā pieredzējušiem vadītājiem, lai atgādinātu sev par svarīgo līderībā un komandas vadībā, tā arī jaunajiem censoņiem, kuri vēl tikai sāk apjaust līderības nozīmi vadītāja profesijā.”
Dita Tjumina, SIA “Kronus” Iepakojuma pārdošanas nodaļas vadītāja

Iesaki draugiem