Apraksts

Emma mīl savu vīru Leo un meitiņu Rūbiju, viņu labā Emma darītu jebko. Tomēr viss, ko viņa līdz šim par sevi teikusi, ir meli.
Tā tas būtu varējis turpināties, ja vien ne vīra darbs... Leo raksta nekrologus, un Emma ir slavena jūras bioloģe. Kad viņa nopietni saslimst, Leo aizpilda laiku ar to, ko prot vislabāk, – viņš lasa un raksta par Emmas dzīvi. Pamazām, pētot viņas pagātni, Leo apjauš, ka tā sieviete, kuru viņš mīl, patiesībā nemaz neeksistē. Pat viņas vārds ir izdomāts.
Kad atklājas Emmas pagātnes visdrūmākās lappuses, viņai nākas cīnīties par savu ģimeni un jāpierāda Leo, ka tiešām ir tā sieviete, par kādu vīrs Emmu vienmēr ir uzskatījis. Tomēr vispirms viņai ir jāpastāsta par vēl kādu savas dzīves mīlestību.

“Brīnišķīgs romāns, kas aizrauj jau no pirmās lappuses un notur interesi līdz pašām beigām!”
Līza Džūela


Rozija Volša, angļu rakstniece, vairāku grāmatu autore, ir daudz ceļojusi un dzīvojusi dažādās pasaules valstīs, nodarbojoties ar dokumentālo filmu producēšanu. “Vīrietis, kurš nepiezvanīja” – pirmā grāmata, kas publicēta ar viņas īsto vārdu, – kļuva par pasaules bestselleru un tika tulkota un izdota 35 valodās.
Informācija par rakstnieci: www.rosiewalsh.com

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.

Iesaki draugiem