Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Mičels Makdīrs, viens no labākajiem Hārvardas tāgada absolventiem, parakstot līgumu ar Bendini, Lambert & Locke juridisko firmu no Memfisas, cerēja, ka abi ar sievu Ebiju uzsākuši ceļu uz labklājību. Jauna BMW automašīna, nomaksāti studiju parādi, skaista māja un apmaksāti dizainera pakalpojumi. Bet Mičam būtu vajadzējis atcerēties to, ko viņa brālis Rejs – ieslodzīts uz 15 gadiem Tenesī cietumā – jau zināja: “Nekad nekas nav par velti.” Tagad Federālais izmeklēšanas birojs sācis izmeklēt Miča firmas apšaubāmos darījumus, un tam nepieciešama Miča palīdzība. Mičam nav izvēles, viņam jāsadarbojas, ja viņš vēlas dzīvot...

“Iespaidīgi! Romāns pārņem lasītāju savā varā jau no pirmās lappuses un burtiski izdzen cauri visām gandrīz piecsimt lappusēm skriešus!”
Pīters Preskots, Newsweek

Džons Grišams ir amerikāņu rakstnieks, jurists, kura spriedzes pilnie kriminālromāni par juristu darbu ieguvuši bestsellera statusu visā pasaulē, pēc to motīviem uzņemtas filmas. Starp populārākajiem viņa darbiem rodami tādi bestselleri kā “Šantāža”, “Apelācija”, “Nepatiesi apsūdzēts”, “Pelikānu lieta”, “Advokāti” u. c. Romāns “Firma”, kas pirmo reizi publicēts 1991. gadā, atnesa autoram pasaules slavu, pēc tā motīviem uzņemta filma ar Tomu Krūzu galvenajā lomā, kā arī televīzijas seriāls.

No angļu valodas tulkojis Klāss Vāvere.


Romāns, kas lasītāju tur uz āķa... no pašām pirmajām drebuļus uzdzenošajām lappusēm līdz smalki savērptajai vidusdaļai un neatlaiž līdz pat elpu aizraujošajam finālam.
The Wall Street Journal

Džona Grišama romānā “Firma” lasiet par to, kā lielās korporācijas negodīgi manipulē ar darbiniekiem, nevairoties nedz no kukuļiem, nedz šantāžas, un nodevība un krāpšana sastopama pat starp cilvēkiem, kuru darbs ir aizstāvēt taisnību un tiesiskumu.
Goodreads.com

Iespaidīga kaķa un peles spēle, Grišama varonim Mičelam cenšoties izdzīvot starp divām tik atšķirīgām pasaulēm, paglābt savu dzīvi un ģimeni no spēka, kas neapstāsies nekādu šķēršļu priekšā, lai tikai nosargātu noslēpumu. 
Goodreads.com

Pat Grišama radītie nelieši izceļas uz citu fona, jo autors spējis tiem piešķirt gan vērienu, gan inteliģenci... Mičels Makdīrs ir kā nelokāma godīguma šautra, un nav iespējams nejust viņam līdzi. Grišams izcili pārzina juristu pasauli!
Amazon.com

Iespaidīgi! Romāns pārņem lasītāju savā varā jau no pirmās lappuses un burtiski izdzen cauri visām gandrīz piecsimt lappusēm skriešus!
Pīters Preskots, Newsweek

Iesaki draugiem