Gatavo īsti vīri. Recepšu grāmata vīriešiem

Man-up Your Meals. Recipes fot Real Men!

Kādreiz attiecības starp vīrieti un ēdienu bija vienkāršas. Vīrieši parasti ēda kaut ko lielu, spēcinošu, ogļhidrātiem bagātu un pikantu. Viņi bija vīri – mednieki, vācēji, sagādnieki un sargātāji! Vīru ēdiens bija vīrišķīgs ēdiens – tas deva enerģiju, spēku un mērķtiecību. Un arī viņi tādi bija.

Kas ir noticis? Progress. Progress tehnoloģijās, dzīvesveidā, medicīnā, veselības aprūpē un sociālajā vienlīdzībā. Un kaut kur starp šīm visām nenoliedzami lieliskajām lietām, kas saistītas ar progresu, kaut kas tika zaudēts. Tika zaudēta kāda svarīga vīrišķības daļa.

Nu šis līdzsvars ir jāatjauno. Un šeit, kungi, sākas jūsu atbildība. Jums tagad jāaizstāvas ar nazi, dakšiņu un pannu rokās! Šī ir recepšu grāmata vīriem, ko sarakstījuši vīri par īstu vīru ēdieniem. Tas būs baudījums acīm, prātam, vēderam... un arī X hromosomai.

Tas nozīmē pareizas proporcijas, fantastisku garšu, nopietni vīrišķīgu ēšanu, kas, diemžēl, pēdējā laikā pietrūkst mūsu ēdienkartē. Šī grāmata saka: ēst kā vīram ir ne tikai labi, bet ziniet ko? Tas ir labāk. Un ieteicams.

Vīru ēdiens – tie ir ogļhidrāti. Tā ir gaļa. Tie ir pareizi porciju lielumi. Tā ir garša – īsta garša –, un tas nozīmē kaut ko karstu, pikantu, enerģizējošu!

Nākamreiz, kad jūs, vīri, sanāksiet un meklēsiet kādu uzkodu, jūs parādīsiet savas prasmes, uzmeistarojot kādu īstu vīru maltīti: Trīsreiz gatavotos kartupeļus, Sviestmaizi ar gaļas bumbiņām, Ugunīgos liellopu gaļas tako.

Jūs zināsiet pareizo veidu, kā apmierināt tāda vīrieša apetīti, kurš dzīvo īsta vīra dzīvi. Mēs runājam par to, kā radīt Dubultslāņu burgerus gandrīz no nekā, kā izveidot Viltoto zaķi vai Čili mērci, kā pagatavot Kolosālos kebabus, Gigantisko gaļas picu, Superīgo jūras velšu un gaļas ēdienu...

Neaizmirstiet par grilēšanu! Katram vīrietim jāzina, kā pagatavot perfektu jaukto grilējumu.

Īsti vīri ēd arī desertu. Un tāpēc mums ir arī satriecošas receptes, lai jūs paši pagatavotu savu Reibinošo šokolādes siera kūku, Alusmisu, Saldējumu ar cepumu mīklu un vēl daudz ko citu...

Un katram gadījumam, ja neesat pārliecināti, kuru recepti izmēģināt, ļaujiet parocīgajai grūtības pakāpes novērtēšanas sistēmai jums palīdzēt. Diapazonā no 1 (viegli) līdz 6 (sarežģītāk) tā sniegs lietderīgu norādi, cik daudz prasmju un pūļu jums būs nepieciešamas.

Iesaki draugiem