Apraksts

Skaistā Orelī – restorāna īpašniece un arīdzan pavāre –, pārdzīvojot nepatīkamu šķiršanos no drauga, iemaldās nelielā grāmatu veikalā. Tur viņa pamana romāna “Sievietes smaids” franču izdevumu. Tā autors ir anglis, vārdā Roberts Millers. Pārsteidzoši, bet romānā ir stāstīts par kādu skaistu sievieti, kas ļoti līdzinās Orelī, un tekstā pieminēts arī restorāns. Ieinteresējusies par romāna autoru, Orelī aizmirst par sirdssāpēm un apņemas satikt rakstnieku. Tas savukārt rada sarežģījumus romāna redaktoram Andrē no izdevniecības Opale, jo patiesībā šo grāmatu ir sarakstījis viņš, izmantojot pseidonīmu. Arī izdevniecības mārketinga nodaļa pieprasa, lai populārā angļu romāna autors atbrauc uz Parīzi, sniedz intervijas un tiekas ar lasītājiem...
Kā noorganizēt neesoša angļu rakstnieka ierašanos pilsētā? Kas notiks, kad atklāsies, ka Roberts Millers un Andrē Šabanī ir viena un tā pati persona? Un, visbeidzot, kā iegūt sievietes sirdi, kura iemīlējusies lieliskā, asprātīgā un nenoliedzami arī dziļdomīgā angļu džentlmenī, kurš nemaz neeksistē?...

Nikolā Barro (Nicolas Barreau), dzimis 1980. gadā Parīzē, studējis romānistiku un literatūrzinātni Sorbonnas Universitātē. Viņš strādājis grāmatnīcā Parīzē, taču noteikti nav no dzīves atsvešinājies grāmatu tārps. Viņa iepriekšējās grāmatas kļuvušas gana populāras, bet vislielāko sajūsmu un labvēlīgas recenzijas autors saņēmis par romānu “Sievietes smaids”.


No vācu valodas tulkojusi Anita Muitiniece.


Romāna “Sievietes smaids” ingredienti: jauka galvenā varone, noslēpumains vīrietis, mīlestība, Parīze un daudz šarma!
New York Times Review

Nevēlieties sev dāvanā ziedus. Ļaujiet, lai jums uzdāvina grāmatu “Sievietes smaids”, romānu, kas lasāms kā veiksmīgs mikslis no “Sirano de Beržeraka”, “Šokolādes” un “Sargies ziemeļvēja”.
Brigitte

Izklaidējošs izdevniecības darba apraksts, kas nedaudz bagātināts ar kulināri izsmalcinātu pavedināšanas mākslu... Apburošs un atbruņojošs romāns ar vairākiem dzirkstošiem pārsteigumiem. Parīzes cienītāji būs sajūsmā.
Kirkus Reviews
 
Ārkārtīgi saistoša, inteliģenta un ļoti šarmanta lasāmviela.
News.at

Fascinē ne tikai mīlas stāsts. Jaunais autors Nikolā Barro apliecina sevi arī kā zinošs Parīzes gids.
Prima Woche

Iesaki draugiem