Tradicionālie latviešu ēdieni. No senatnes līdz mūsdienām

Par preču pieejamību zvanīt 67 801 980
Par preču pieejamību zvanīt 67 801 980
Nav pieejams
Vairāk par piegādi un cenām var uzzināt šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Bieži vien šķiet, ka latvieši vienmēr ir ēduši boršču un rasolu, šašliku un piparkūkas. Protams, tā nav. Gadiem ritot, latviešu tradicionālā virtuve ir mainījusies – daudzus un dažādus ēdienus esam aizguvuši no citām tautām. Lai tautas kulināro mantojumu iedzīvinātu mūsdienās, šīs grāmatas autore Lolita Šelvaha aicina pagatavot un nobaudīt īstenu latviešu maltīti – knapsieriņus, pentaku, studiņu, kuģeli un daudzus citus.
“Jā, man iegaršojās skābputra! Vasarā – auksta un mīksta, tik atsvaidzinoša, pat labāka par saldējumu!”, apgalvo autore. “Arī jūs, lasītāji, atsauciet atmiņā bērnību un pagatavojiet to, ko reiz galdā cēla jūsu vecmāmiņas un vecvecmāmiņa!”
Svars (kg) | 0.835 |
---|---|
Lapaspuses | 168 |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
ISBN |
9789934027604
Nokopēts!
|
Platums | 21 |
Augstums | 25 |
Iesējuma tips | Cietie vāki |
Autors (i) | Lolita Šelvaha |
Bieži vien šķiet, ka latvieši vienmēr ir ēduši boršču un rasolu, šašliku un piparkūkas. Protams, tā nav. Gadiem ritot, latviešu tradicionālā virtuve ir mainījusies – daudzus un dažādus ēdienus esam aizguvuši no citām tautām. Lai tautas kulināro mantojumu iedzīvinātu mūsdienās, šīs grāmatas autore Lolita Šelvaha aicina pagatavot un nobaudīt īstenu latviešu maltīti – knapsieriņus, pentaku, studiņu, kuģeli un daudzus citus.
“Jā, man iegaršojās skābputra! Vasarā – auksta un mīksta, tik atsvaidzinoša, pat labāka par saldējumu!”, apgalvo autore. “Arī jūs, lasītāji, atsauciet atmiņā bērnību un pagatavojiet to, ko reiz galdā cēla jūsu vecmāmiņas un vecvecmāmiņa!”
Svars (kg) | 0.835 |
---|---|
Lapaspuses | 168 |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
ISBN |
9789934027604
Nokopēts!
|
Platums | 21 |
Augstums | 25 |
Iesējuma tips | Cietie vāki |
Autors (i) | Lolita Šelvaha |