Meikaps 10 minūtēs!

2013-10-01

Anekdotes par sievietēm, kas mūžīgi kavē tikšanos, jo nav paspējušās uzkrāsoties, nu pieder pagātnei – par to gādā “Maybelline” modeļu grima mākslinieks Boriss Entrups, kurš savā grāmatā “Meikaps 10 minūtēs. 50 dažādi grima modeļi soli pa solim” atklāj, kā uzkrāsoties ātri, kvalitatīvi un moderni.

Grāmatā "Meikaps 10 minūtēs" atrodams arī QR kods, kas ļaus noskatīties desmit Borisa Entrupa video, kuros parādīti galvenie meikapa veidošanas paņēmieni.

Jaunākās grima tendences, nepieciešamie palīglīdzekļi, padomi visdažādākajās situācijās, ieteikumi sejas kopšanā, kosmētikas piederumi, kas noderēs, veidojot grimu, kosmētikas līdzekļi un pat noderīgi ieteikumi, kā rīkoties SOS gadījumos, – tas viss rodams vienuviet. Boriss Entrups pievērsis uzmanību arī grima klāšanas atšķirībām dažādos vecumos.

Katrs no 50 grāmatā parādītajiem grima modeļiem tiek aprakstīts un parādīts soli pa solim, ļaujot brīvi spēlēties ar krāsām un mainīt savu paštēlu atkarībā no noskaņojuma, turklāt dažu minūšu laikā. Latvijas grima māksliniece Jūlija Visocka uzsver, ka šī grāmata noderēs ne tikai ikdienas lietošanai, bet arī profesionāļiem, jo tajā atrodamas arī jaunas un interesantas tehnikas. “Šī grāmata ir ļoti kvalitatīva, viegli lasāma un lietojama un būs laba dāvana katrai meitenei,” atzīst Jūlija Visocka.

Un tā – laiks izmēģināt! Vai iesoļosiet birojā, izdaiļojusi sevi ar grimu “Pērļu mirdzums”, dosieties uz pirmizrādi, krāsojusies “Dūmakainā maiguma” pavedinošajos toņos, vēlaties akcentēt sievišķību, izmantojot “Sešdesmito gadu modes” tendences, vai arī draugu ballītē satrieksiet visus ar “Rokeru šiku”? Te ir no kā izvēlēties, un Borisa Entrupa prasmes palīdzēs jums vienmēr izskatīties lieliski!

Boriss Entrups šobrīd ir populārākais vizāžists Vācijā, kā skaistuma eksperts viņš sadarbojas ar daudziem starptautiskiem uzņēmumiem, gatavojot meitenes fotosesijām, TV šoviem un modes skatēm.

Grima māksliniece Jūlija Visocka par grāmatu:

Iesaki draugiem