Brīnišķīga grāmata suņumīļiem

2012-11-21

Jums ir suns? Jums reiz bija suns? Esat vismaz reizi mūžā vēlējies suni? Šī ir grāmata jums!

The New York Times un USA Today bestsellers –  Viljama Brūsa Kamerona   romāns  " Suņa dzīves jēga" ! Dzīvniekmīļi šo grāmatu lasīs ar patiesu aizrautību, kā dārgumu nodos no rokas rokā, apspriedīs ar draugiem un turēs uz naktsgaldiņa – lai vienmēr būtu pa rokai. Sen latviešu valodā nav lasīts tik patiess un pārdomas rosinošs dzīvnieku stāsts!




Par savām dzīvēm suns stāsta, veroties pasaulē uzticīgām, brūnām suņa acīm, ar visu un visiem sadzīvojot rāmi un mierīgi, patiešām suniskā draudzīgumā. Klaiņojoša suņa dzīve, piedzimšana nelegālā suņaudzētavā, dzīve ar mīlētu un mīlošu saimnieku, policijas suņa darbs – dažādas ir dzīves, kuras izdzīvo stāstītājs. Tās lieliski raksturo ne tikai suņa un cilvēka, bet arī cilvēku savstarpējās attiecības, vienlaikus atklājot un apliecinot nesaraujamās saites, kas saista cilvēku un viņa labāko draugu.

Spilgti, krāšņi un izteiksmīgi atainotais suņa domāšanas veids, ar neviltotu sirsnību daloties lielos un mazos suņa dzīves priekos un bēdās, aizkustina, smīdina un liek noraust pa asarai. Šī grāmata ir prieka un mazliet arī smalku skumju avots, kas ikvienam suņiniekam atgādina par to – vismīļāko suni, ar kuru izveidojusies īpašā mīlestības un draudzības saikne.

Brīnišķīga lasāmviela ikvienam dzīvniekmīlim, turklāt suņa – stāstītāja balss ir tik patiesa un īsta, ka lasot rodas jautājums: vai tiešām grāmatas autors ir cilvēks? Varbūt patiesībā to sarakstījis suns? 

Viljams Brūss Kamerons (W. Bruce Cameron) dzimis 1960. gadā Mičiganā ASV. Šobrīd viņš ir ārkārtīgi populārs humoristisku romānu un stāstu rakstnieks, aktīvs blogeris. Sirsnīgais romāns “Suņa dzīves jēga” pirmoreiz izdots 2010. gadā, 19 nedēļas atradās The New York Times bestselleru sarakstā, un tam bijuši vairāki atkārtoti izdevumi. 

No angļu valodas tulkojis Kristaps Bricis.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem