Apburoši par pārdošanu

2012-01-31

Apgāds Zvaigzne ABC ir laidis klajā biznesa kouča un personības izaugsmes trenera Edgara Untāla pirmo grāmatu "Pārdošanas Burvis", kas tikko nonākusi grāmatnīcu plauktos, bet jau ir izpelnījusies Latvijas sabiedrisko attiecību un pārdošanas profesionāļu atzinību.

Apgāds Zvaigzne ABC ir laidis klajā biznesa kouča un personības izaugsmes trenera Edgara Untāla pirmo grāmatu “Pārdošanas Burvis”, kas tikko nonākusi grāmatnīcu plauktos, bet jau ir izpelnījusies Latvijas sabiedrisko attiecību un pārdošanas profesionāļu atzinību.

Apgāds Zvaigzne ABC ir laidis klajā biznesa kouča un personības izaugsmes trenera Edgara Untāla pirmo grāmatu Pārdošanas Burvis, kas tikko nonākusi grāmatnīcu plauktos, bet jau ir izpelnījusies Latvijas sabiedrisko attiecību un pārdošanas profesionāļu atzinību.



“Šī ir grāmata par pārdošanu, kas nav pārdošana...”, vēsta anotācija uz “Pārdošanas Burvja” vāka. Autors grāmatā parāda, kā pārdošanu no neitrālas preces apmaiņu pret naudu padarīt par aizraujošu piedzīvojumu. Vairāk nekā desmit gadus strādādams farmācijas kompānijā par medicīnisko pārstāvi un pārdošanas vadītāju, Edgars Untāls ir apguvis neskaitāmi daudz pārdošanas “burvestību”. Viņš saka: “Katram, kurš šajā profesijā strādā ilgāku laiku, ir savi īpašie “triki”, kas kopā ar personības iezīmēm nosaka atšķirību starp viduvēju sniegumu un izcilu rezultātu.” Tāpēc grāmatā daudzas nodaļas veltītas tieši pārdošanas psiholoģijai. Autors pieredzes ceļā ir atradis atbildes uz jautājumiem, kas ir pārdošana, kāpēc cilvēki pērk, kādi apstākļi sekmē pirkuma izdarīšanu, kā kļūt par izcilu pārdevēju, un labprāt tajās dalās ar lasītājiem. Grāmatā ir iekļauts daudz neparastu ideju pārdevēju personības un profesionālās kompetences attīstīšanai. Izmantojot praksē pārbaudītus rīkus no “Pārdošanas Burvja” instrumentu lādes, ikviens pārdevējs nešaubīgi sasniegs kā personiskos, tā arī uzņēmuma mērķus.

Biznesa augstskolas Turība Sabiedrisko attiecību fakultātes dekāns, profesors Andris Pētersons: “Edgars Untāls ir izcils pārdevējs, un tāda ir arī šī grāmata. Grāmata mani pārliecina – ļoti personiska un arī ļoti vilinoša, jo ikvienam lasītājam ļauj iepazīties ar pārdošanas burvestībām. Izmantojiet iespēju kļūt par pārdošanas burvi!”

Dr. Rudīte Klēšmite, Worwag Pharma GmBH & Co. KG vadītāja Baltijas valstīs: “Pārdošanas Burvis ir ļoti pozitīva un motivējoša grāmata. Tā atklāj, kā sadzīvot ar sevi, iedrošina un parāda, kā sapņus pārveidot par mērķiem un īstenot dzīvē. Pārdošanas principu skaidrojums ir uzrakstīts saprotami un emocionāli. Autors piedāvā viegli uztveramas idejas, kas lieliski ilustrētas ar piemēriem no dzīves, un vērtīgus padomus. Grāmatai, atvērtai nodaļā par grūtajiem jautājumiem un to risināšanas iespējām, jābūt uz katra pārdevēja naktsgaldiņa. Lai var pārlasīt, apdomāt un meklēt jaunus risinājumus. Esmu pārliecināta, ka šī grāmata tiks lasīta un ne vienu reizi vien. Paldies!”

Edgaram Untālam ir akadēmiskā izglītība pedagoģijā un sabiedriskajās attiecībās. Tas viņam palīdz dziļāk izprast klientu vajadzības, noteikt izcilam pārdevējam nepieciešamās kompetences un radīt panākumiem labvēlīgus apstākļus kā pārdošanā, tā arī citās jomās. Viņš ir specializējies uz pārdošanu farmācijas nozarē. Starptautiskā farmācijas kompānijā gūtā pieredze un atziņas liek meklēt aizvien jaunas metodes, kā padarīt pārdošanu par mākslu. Edgars Untāls ir koučinga un konsultāciju uzņēmuma CCGroup dibinātājs un īpašnieks, sertificēts personības izaugsmes un biznesa koučs (ICF), kā arī sertificēts fitnesa instruktors (IFA). “Pārdošanas Burvis” ir Edgara Untāla pirmā grāmata.

Eduarda Groševa vāka dizains.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem