Progresīvas idejas Latvijas skolām! (+ foto) (+ video)

2012-08-29

Apgāds Zvaigzne ABC un Volkswagen veiksmīgi sadarbojas jau vairākus gadus. Pirmā lielā loterija Zvaigznes pircējiem ar galveno balvu - Volkswagen automašīnu - notika 2006. gadā. Sešu gadu laikā loterijā Zvaigznes pircēji ir laimējuši divus VW Jetta, divus VW Polo, vienu VW Golf un vienu VW Golf Plus. Savukārt šoreiz ar jaunu VW vizināsies paši Zvaigzne ABC darbinieki - apgāda Interaktīvo mācību līdzekļu izstrādes grupai Møller Auto Lidosta uz gadu nodod lietošanā pilnīgi jaunu VW Sharan!Līgumu parakstīja vadība - Ilgvars Ļubka, Møller Auto Lidosta direktors, un Vija Kilbloka, Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja. Kamēr sajūsminātie interaktīvie iemēģināja jauno auto, draudzīgā gaisotnē tika malkota kafija un uzkosts kliņģeris ar VW simboliku.

Apgāds Zvaigzne ABC un Volkswagen veiksmīgi sadarbojas jau vairākus gadus. Pirmā lielā loterija Zvaigznes pircējiem ar galveno balvu – Volkswagen automašīnu – notika 2006. gadā. Sešu gadu laikā  loterijā Zvaigznes pircēji ir laimējuši divus VW Jetta, divus VW Polo, vienu VW Golf un vienu VW Golf Plus. Savukārt šoreiz ar jaunu VW vizināsies paši Zvaigzne ABC darbinieki – apgāda Interaktīvo mācību līdzekļu izstrādes grupai Møller Auto Lidosta uz gadu nodod lietošanā pilnīgi jaunu VW Sharan!

Līgumu parakstīja vadība – Ilgvars Ļubka , Møller Auto Lidosta direktors, un Vija Kilbloka , Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja. Kamēr sajūsminātie interaktīvie iemēģināja jauno auto, draudzīgā gaisotnē tika malkota kafija un uzkosts kliņģeris ar VW simboliku.

Ilgvars Ļubka , Møller Auto Lidosta direktors: "Šis ir brīdis, kad nozaru vadošie uzņēmumi apvieno savus spēkus, lai jaunas un progresīvas idejas nonāktu Latvijas skolās. Ar vislielāko prieku nododu šī VW Sharan atslēgas uzņēmuma pārstāvim un esmu pārliecināts, ka visu gadu šis auto komfortabli caur sniegiem, lietiem, ziemā, rudenī, pavasarī un vasarā nogādās projekta dalībniekus turp, kur paredzēts, un pēc tam sveikus un veselus mājās!"

Vija Kilbloka Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja: "Paldies VW grupai Latvijā, kas jau gadiem atbalsta lasīšanu. Šobrīd ir tāda kā tehnoloģiska revolūcija – gan lasītāji, gan izdevēji maina savus paradumus un arvien vairāk papīra grāmatu aizstāj elektroniskās. Bet vēl joprojām mēs esam par lasīšanu, un man ir prieks, ka tajā mūs atkal atbalsta VW un Møller Auto Lidosta .
Interaktīvo mācību materiālu sagatavošanas grupa intensīvi strādā, lai skolēnus apgādātu ar jauniem mācību materiāliem. Vienlaikus viņi arī apmāca skolotājus – jo skolas ir gatavas pieņemt jauno, bet nezina, kā. Šie jaunie, aktīvie cilvēki brauc pa skolām un māca, kā strādāt ar interaktīvajiem materiāliem. Tagad šajos ceļos viņiem palīdzēs jaunais Sharan.
Mēs savukārt Møller Auto Lidosta  klientiem dāvinām atlaižu kuponus, ar kuriem visu nākamo gadu Apgāda Zvaigzne ABC grāmatu veikalos mūsu grāmatas un arī interaktīvie mācību materiāli nopērkami par puscenu!"

Sintija Buhanovska , Zvaigzne ABC Interaktīvo mācību līdzekļu izstrādes grupas vadītāja: "Šīsvasaras olimpiskajā gaisotnē atgādinu sportistu iemīļoto izteicienu: ātrāk, augstāk, tālāk! Zvaigznei un Møller Auto ir citi trīs vārdi, kas raksturo mūs: uzdrīkstēšanās, gudrība un aizrautība. Katru dienu katrs no mums savā jomā uzdrīkstas spert soli nezināmajā. Katru dienu mēs aizrautīgi darbojamies kādas idejas vārdā, īstenojot savu misiju, pārliecinot un iedvesmojot. Katru dienu mēs gudri izmantojam savas zināšanas, lai sasniegtu pēc iespējas augstāku kvalitāti un iepriecinātu savus klientus. Un ar jauno auto varēsim sasniegt vistālākos Latvijas novadus, lai ikvienā skolā varētu ieviest jaunākās mācību metodes un skolēni mācību vielu apgūtu ar prieku un aizrautību!"

Apgāda Zvaigzne ABC izstrādātie iZvaigzne sērijā tapušie materiāli “ Dabaszinības 5.–6. klasei ” un “ Fizika 10. klasei ” ir lielisks sākums ceļā uz jaunās paaudzes interaktīvajiem mācību materiāliem. Tie ir kā plašas mācību grāmatas ar daudzveidīgiem uzdevumiem, testu iespējām, pārbaudes formām un darba lapām, vienlīdz labi izmantojami gan mājās, gan skolā. Lietojot šos materiālus, bērnam pieaug motivācija apgūt pat sarežģītus tematus, viela ir izklāstīta aizraujošā veidā, bet vecāki var pārliecināties, ko tieši bērns ir darījis un apguvis. Pašlaik noris darbs pie visaptverošiem, aizraujošiem, domāšanu un analītiskās spējas veicinošiem interaktīvajiem mācību materiāliem fizikā 8., 9., 11., 12. klasei, matemātikā 5., 6. klasei un ķīmijā 8. klasei!

Par iZvaigzne sērijas interaktīvajiem mācību materiāliem plašāk var uzzināt: http://www.zvaigzne.lv/lv/izvaigzne/aktualitates/

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem