LR2: Lasāmlaiks, 2013. gada 16. novembris

2013-11-19

Sadarbībā ar Latvijas Radio 2 Apgādam Zvaigzne ABC no februāra ir jauns raidījums - "Lasāmlaiks".

Piedāvājam noklausīties 16. novembra "Lasāmlaika" saīsināto versiju. Šoreiz raidījumā tikai par latviešu autoru veikumu. Saruna ar literāti, Apgāda Zvaigzne ABC projektu vadītāju Kristīni Ilziņu . Vispirms par svētku nedēļai pieskaņotām grāmatām – Juris Ciganovs "Latvijas neatkarības karš 1918.-1920." un Gundegas Sējas grāmatu "Kā es ar opi braucu Latviju lūkoties". Tad ielūkosimies ilggadējās Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas, allaž možās un interesantās Ārijas Iklāvas nule kā iznākušajā grāmatā ar nosaukumu  "Ir visādi gājis" un pavērsim mākslinieka Jāņa Anmaņa albumu "Pieskāriens".

Raidījuma beigu daļā viesošanās detektīvromānu autores Daces Judinas grāmatas "Ziemas blūzs" atvēršanas svētkos un mūsu Latgales konkursa rezultātu paziņošana.

Raidījums ēterā skan ik sestdienu pulksten 18.00 LR 2 programmā, taču LR 2 arhīvā ikvienu raidījumu var noklausīties internetā jebkurā laikā! Radījumu vada Dzintars Tilaks un ik nedēļu tajā uzzināsiet par apgāda jaunākajām grāmatām, dzirdēsiet intervijas ar autoriem un varēsiet piedalīties konkursos. Balvās - jaunākās grāmatas.

Iesaki draugiem