Jauna tradīcija Zvaigznē (+ foto)

2012-06-21

Aizvadītajā trešdienā aizsākām jaunu tradīciju - klātienē iepazināmies ar aktīvākajiem blogeriem, kuri lasa un mēdz izsacīties par grāmatām. Blogeri apciemoja a/s Poligrāfists tipogrāfiju, klātienē vērojot grāmatu fiziskās radīšanas procesus; ieskatījās lielajās grāmatu noliktavās, draudzīgi pamāja Biķernieku ielas astaino sargu trio un pēcpusdienu vadīja sarunās ar redakciju darbiniekiem Bārbalu Simsoni, Kārli Sīmani un Kristīni Sadovsku.

Aizvadītajā trešdienā aizsākām jaunu tradīciju – klātienē iepazināmies ar aktīvākajiem blogeriem, kuri lasa un mēdz izsacīties par grāmatām. Blogeri apciemoja a/s Poligrāfists tipogrāfiju, klātienē vērojot grāmatu fiziskās radīšanas procesus; ieskatījās lielajās grāmatu noliktavās, draudzīgi pamāja Biķernieku ielas astaino sargu trio un pēcpusdienu vadīja sarunās ar redakciju darbiniekiem Bārbalu Simsoni, Kārli Sīmani un Kristīni Sadovsku.

Pavisam uz tikšanos atnāca vesels ducis lasošo rakstītāju un Katrīne pat ieradās kopā ar mazo meitiņu Sofiju. Sofija, kā jau liecina vārds, dienās kļūs par varen gudru jaunu dāmu – jo jau dažu mēnešu vecumā ar interesi izvērtēja sarežģītos tipogrāfijas procesus un pat nedaudz iesaistījās literārās diskusijās. Tikšanās reizē tika uzdoti jautājumi par izdevniecības darba procesiem, to secību un iespējām publicēties, autoru un grāmatu izvēli izdošanai, Apgāda Zvaigzne ABC radošajiem plāniem, konkursiem un grāmatu jaunumiem. Blogeri dalījās pārdomās par savām mīļākajām grāmatām un no savas puses ieteica pievērst uzmanību vairākiem darbiem, kurus būtu vērts nākotnē izdot latviešu valodā. Kopumā tikšanās bija interesanta un auglīga, raisot pārdomas abās pusēs, un svarīgākais lēmums, kas tika pieņemts šajā tikšanās reizē, bija: rudenī tiksimies atkal! 
Paldies visiem dalībniekiem, un līdz nākamajai reizei!


Blogera Daiņa apskats par pasākumu

Bloga www.iinuu.lv blogeru Ingas un Ērika apskats par pasākumu

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem