Koko un Riko ciemos nāk!

2012-01-24

Koko un Riko ir divi nebēdnīgi žurkulēni, par kuru piedzīvojumiem, nedarbiem un draudzību stāsta jauna un koši ilustrēta grāmata, izdota apgādā Zvaigzne ABC. Grāmatas autore Evija Gulbe kopā ar draugiem ar grāmatas prezentāciju viesosies Salaspils novada kultūras namā "Rīgava" 5.februārī plkst.11.00 Bērnu rītā.

Koko un Riko ir divi nebēdnīgi žurkulēni, par kuru piedzīvojumiem, nedarbiem un draudzību stāsta jauna un koši ilustrēta grāmata, izdota apgādā Zvaigzne ABC. Grāmatas autore Evija Gulbe kopā ar draugiem ar grāmatas prezentāciju viesosies Salaspils novada kultūras namā “Rīgava” 5.februārī plkst.11.00 Bērnu rītā.

Rīgavas Pele ļoti gaida ciemiņus un aicina ierodamies arī bērnus ar vecākiem, kuriem tuva grāmatu lasīšana, lai kopā nosvinētu grāmatas svētkus. Ciemiņus sagaidīs arī deju grupa “Burburix” un bērnu vokālais ansamblis “Dzeltenā zemūdene”. Kopā ar ciemiņiem bērni varēs iesaistīties dažādās radošās un darošās aktivitātēs un saņemt autogrāfus no autoriem.

“Koko un Riko” ir pirmais autores stāstu krājums pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem. Viena žurkulēna prototips ir Gulbju ģimenes mājas žurka Koko, kurš, iznests laukā pastaigāties, aizgāja pastaigāties „brīvā solī” un neatgriezās. Lai pārvarētu skumjas, vakaros Evija un viņas meita Elizabete gudroja, kā izbēgušajam draugam varētu klāties. Tā radās vairāki stāsti, ko tagad var izlasīt grāmatā. Grāmatas jaukās ilustrācijas  zīmējusi māksliniece Linda Lošina.

Ieeja 0,5 Ls. Biļetes kasē vienu stundu pirms pasākuma.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem