Triloģijas MILLENNIUM otrā daļa - "Meitene, kas spēlējas ar uguni" - e-Grāmatas formātā

2010-05-05

Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā e-Grāmatas formātā pasaules bestselleri - Stīga Lārsona triloģijas MILLENNIUM 2. daļu - "Meitene, kas spēlējās ar uguni", kas tiek darīts pirms grāmatas drukātā varianta izdošanas. Interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv romānu "Meitene, kas spēlējās ar uguni" var iegādāties un lejupielādēt par īpašu iepazīšanās cenu - 6.99 latiem. Drukātā formātā romānu "Meitene, kas spēlējās ar uguni" varēs iegādāties tikai maija otrajā pusē.

Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā e-Grāmatas formātā pasaules bestselleri – Stīga Lārsona triloģijas MILLENNIUM 2. daļu – „Meitene, kas spēlējās ar uguni” , kas tiek darīts pirms grāmatas drukātā varianta izdošanas.
Interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv romānu „Meitene, kas spēlējās ar uguni” var iegādāties un lejupielādēt par īpašu iepazīšanās cenu  – 6.99 latiem. Drukātā formātā romānu „Meitene, kas spēlējās ar uguni” varēs iegādāties tikai maija otrajā pusē.

Stīga Lārsona, kas pērn tika atzīts par populārāko rakstnieku Eiropā, triloģijas MILLENNIUM otrajā grāmatā – romānā „Meitene, kas spēlējās ar uguni”, - Zviedriju satricina trīs nežēlīgas slepkavības. Aizdomas krīt uz romāna galveno varoni Līsbetu Salanderi, kura ir atgriezusies Zviedrijā pēc ilgas uzturēšanās ārzemēs. Viņa ir ļoti bagāta, bet pavisam vientuļa. Līsbeta Salandere nolemj uz visiem laikiem nokārtot rēķinus ar pagātni un sodīt tos, kas pelnījuši sodu. Policija sāk viņas medības.

Žurnālists Mīkaels Blumkvists netic Līsbetas vainai un uzsāk pats savu izmeklēšanu, lai atrastu īsto slepkavu. Viņš atklāj tumšus notikumus Līsbetas pagātnē. Pēdas ved pie kāda noslēpumaina vīrieša, no kura visi baidās. Līsbetai Salanderei ar viņu ir kārtojami īpaši rēķini. Mīkaela Blumkvista un Līsbetas Salanderes ceļi atkal krustojas.

e-Grāmatu var lasīt uz datora ekrāna vai arī e-Grāmatu lasītājos. Lai iegādātos e-Grāmatu, ir jāreģistrējas interneta grāmatnīcā  www.gramatuklubs.lv un jāveic visi soļi, kas aprakstīti sadaļā e-Grāmatu palīdzība.

e-Grāmatas priekšrocības ir tādas, ka, ja ir pieejams intereneta pieslēgums, to var iegādāties visā pasaulē jebkurā diennakts laikā. e-Grāmatas autortiesības ir aizsargātas un pilnībā ir novērsta pirātisma iespēja.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem