Pirmo reizi Latvijā e-Grāmatas formātā pasaules bestsellers!

2010-04-30

Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā e-Grāmatas formātā pasaules bestselleru - Sūzenas Kolinsas triloģijas "Bada spēles" 2. daļu - "Spēle ar uguni", kas tiek darīts pirms grāmatas drukātā varianta izdošanas. No 30. aprīļa interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv romānu "Spēle ar uguni" varēs iegādāties un lejupielādēt par īpašu iepazīšanās cenu - 5.99 latiem.Drukātā formātā romānu "Spēle ar uguni" varēs iegādāties tikai maija otrajā pusē. e-Grāmatu var lasīt uz datora ekrāna vai arī e-Grāmatu lasītājos.

Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā e-Grāmatas formātā pasaules bestselleru – Sūzenas Kolinsas triloģijas „Bada spēles” 2. daļu – Spēle ar uguni, kas tiek darīts pirms grāmatas drukātā varianta izdošanas.
No 30. aprīļa interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv romānu „Spēle ar uguni” varēs iegādāties un lejupielādēt par īpašu iepazīšanās cenu  – 5.99 latiem.
Drukātā formātā romānu „Spēle ar uguni” varēs iegādāties tikai maija otrajā pusē. e-Grāmatu var lasīt uz datora ekrāna vai arī e-Grāmatu lasītājos.

Tas, kas lasītājus pārsteidza Sūzenas Kolinsas triloģijas pirmajā daļā „Bada spēles”, atgūs jaunu spēku un spraigumu triloģijas otrajā daļā „Spēle ar uguni”. Iemīļotie varoņi atgriezīsies, lai turpinātu cīnīties par savu dzīvību un brīvību. Lasītājiem būs iespēja atkal dzīvot līdzi sāpēm un pārdzīvojumiem, ar ko ik uz soļa nākas sastapties Sūzenas Kolinsas brīnišķīgajiem un vienlaikus sarežģītajiem raksturiem. „Spēle ar uguni” apburs ar sižeta vienreizīgumu, fantastisko vidi, kas ir tik reāla, romantiska un reizē šausminoša.

Lai iegādātos e-Grāmatu, ir jāreģistrējas interneta grāmatnīcā  www.gramatuklubs.lv un jāveic visi soļi, kas aprakstīti sadaļā e-Grāmatu palīdzība.

e-Grāmatas priekšrocības ir tādas, ka, ja ir pieejams intereneta pieslēgums, to var iegādāties visā pasaulē jebkurā diennakts laikā. e-Grāmatas autortiesības ir aizsargātas un pilnībā ir novērsta pirātisma iespēja.

Šobrīd e-Grāmatu lasītājus var iegādāties vai pasūtināt grāmatnīcās, kā arī  interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem