Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā pirmo Latvijas izdevēju publicēto e-Grāmatu

2010-03-10

Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā pirmo grāmatu elektroniskā formātā, ko var iegādāties un lejupielādēt internetā. Tā ir Jura Rubeņa un Lorensa Frīmena grāmata "Krīzes iespējas". e-Grāmatu var lasīt uz datora ekrāna vai arī e-Grāmatu lasītājos.Tiek plānots, ka nākamā grāmata, kuru piedāvās iegādāties elektroniskā formātā, būs Gunta Bojāra "Zīda čūska".

Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā pirmo grāmatu elektroniskā formātā, ko var iegādāties un lejupielādēt internetā. Tā ir Jura Rubeņa un Lorensa Frīmena grāmata Krīzes iespējas. e-Grāmatu var lasīt uz datora ekrāna vai arī e-Grāmatu lasītājos.
Tiek plānots, ka nākamā grāmata, kuru piedāvās iegādāties elektroniskā formātā, būs Gunta Bojāra „Zīda čūska”.

Lai iegādātos e-Grāmatu, ir jāreģistrējas interneta grāmatnīcā  www.gramatuklubs.lv un jāveic visi soļi, kas aprakstīti sadaļā e-Grāmatu palīdzība.
Lai pārliecinātos par to, kā darbojas e-Grāmatas lejupielāde, Apgāds Zvaigzne ABC kā bezmaksas paraugu piedāvā lejupielādēt Stīga Lārsona MILLENNIUM triloģijas otrās daļas "Meitene, kas spēlējas ar uguni" ievada tekstu 10 000 zīmju apjomā.
e-Grāmatas priekšrocības ir tādas, ka, ja ir pieejams intereneta pieslēgums, to var iegādāties visā pasaulē jebkurā diennakts laikā. e-Grāmatas autortiesības ir aizsargātas un pilnībā ir novērsta pirātisma iespēja.
Šobrīd e-Grāmatu lasītājus var iegādāties vai pasūtīt Zvaigznes grāmatnīcās, kā arī  interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem