“Flirts virtuvē” – ideāla pavārgrāmata tiem, kas vēlas tievēt, bet ēst lielas porcijas

2020-11-26

Iznākusi fitnesa treneres, bodibilderes un ilggadējas tievēšanas maratonu vadītājas Vendijas Karalkinas veidotā pavārgrāmata “Flirts virtuvē”, krāsains un apjomīgs izdevums, kurā apkopotas gan ēdienu receptes, gan vingrojumi, kā arī izmantojamo aizstājējproduktu apraksti un ieteikumi, ko un ar ko aizstāt, lai ēdiens garšotu ierasti, taču saturētu daudz mazāk kaloriju.

Vendija Karalkina : “Ir cilvēki, kuri var ēst veselīgi un neskaitīt kalorijas. Manā gadījumā tas nestrādā. Ja ēdu pēc izjūtas, labākajā gadījumā svars paliek nemainīgs. [..] Tā kā receptes šeit apkopotas ar mērķi notievēt, iemācīšu flirtēt ar produktiem, jau ierastas receptes pielāgojot savām vajadzībām.” Ilgstoši sportojot un rūpējoties par sava ķermeņa veidošanu, Vendija Karalkina apguvusi un labprāt dalās ar citiem dažādās viltībiņās – gan kā ātri un vienkārši pagatavot ēdienu un izkustēties, gan kā rūpēties par sevi un ģimeni. Pati par sevi Vendija saka arī šādus vārdus: “Esmu daudzēdāja, ja man, kalorijas skaitot, atļauts apēst tikai mazu kumosiņu kāda našķa, labāk nemaz nesāku… Tāpēc manas receptes arī domātas tiem, kas vēlas ēst daudz, gardi un sātīgi, vienlaikus nopietni rūpējoties par savu veselību un svaru.”



Grāmatā “Flirts Virtuvē” Vendija piedāvā viegli, ātri un vienkārši pagatavojamus desertus, pamatēdienus, pankūkas, bulciņas, kēksus, maizītes, picas un sacepumus. Turklāt viss tikai un vienīgi no veselīgām sastāvdaļām! Lielākā daļa ēdienu ir pagatavojama nieka 20 minūtēs, un arī visas sastāvdaļas ir ērti nopērkamas jebkurā pārtikas veikalā.

Ļoti vērtīgas ir grāmatā iekļautās nodaļas “Flirta padomi” un “Izkusties”. “Flirta padomos” autore sniedz detalizētas un būtiskas norādes par daudziem ikdienā lietojamiem produktiem, kā arī vērš lasītāju uzmanību uz tādiem produktiem, kuriem līdz šim lielveikalā daudzi gājuši garām.

Savukārt nodaļā “Izkusties” piedāvāts viegls, ikdienā paveicams vingrojumu komplekss, kas uzlabos vispārējo veselības stāvokli.

Ceļā uz veselību un skaistu augumu tievēšana ir tikai patīkama blakne, apgalvo Vendija Karalkina. Galvenais ir sākt rūpēties par sevi!

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem