Ko gatavo “Veronika virtuvē”?

2020-10-13

Iznākusi grāmata saldummīļiem – “Veronika virtuvē. Kūciņas, cepumi, saldējumi”, kuras krāsainajās lappusēs atrodamas vienkārši pagatavojamu saldumu un saldēdienu receptes.

Mājās gatavotam ēdienam ir īpaša – mīlestības – garša, saka Veronika Ļevša, pavārgrāmatas autore. Veronika ir ļoti labi zināma daudziem gatavošanas entuziastiem, jo ir kaismīga kulināre un jau ilgstoši dalās ar savām receptēm Facebook grupās “Mēs gatavojam” un “Garšīgas receptes”.

Šī ir pirmā Veronikas Ļevšas pavārgrāmata, un tajā autore dalās ar ģimenes un sekotāju atzinīgāk novērtētajām receptēm, piedāvājot pagatavot kādu gardumu no piecām grāmatas nodaļām: cepumi, smalkmaizītes un kūciņas; kūkas, tortes un pīrāgi; ruletes; saldēdieni un saldējumi; kā arī pankūkas un vafeles.



Lai gatavotu pēc šīm receptēm, nevajag nedz īpašus piederumus, nedz eksotiskas vai grūti dabūjamas sastāvdaļas, jo Veronika ir pārliecinājusies, ka viss ģeniālais slēpjas vienkāršībā un arī izsmalcinātu desertu vai konkursa cienīgu torti var pagatavot mājas apstākļos. Melleņu bumbiņas un mutē kūstoši auzu pārslu cepumi, marmora fudge un citādas “Vecrīgas”, šokolādes muss, jogurta un ķiršu saldējums, parastās vafeles un “Kokosriekstu sapnis”, gaisīgais biezpiena krēms, amerikāņu pankūkas un vēl daudz, daudz našķu lieliem un maziem kārumniekiem! Katrai receptei pievienota arī krāsaina, kārdinoša fotogrāfija.

Reizēm vienīgais, kā pietrūkst gatavojot, ir šķipsniņa mīlestības – lai jums tās vienmēr pietiek!

Sekojiet autorei arī Facebook: veronikalevsa un Instagram: veronika_levsa_love_to_cook.

Iesaki draugiem