Vai ciešat no ikdienas rutīnas?

2020-05-11

Ja atbilde uz šo jautājumu ir jā, tieši laikā būs jaunais franču rakstnieces Rafaellas Džordano romāns “Tava otrā dzīve sākas tad, kad saproti, ka tev dota tikai viena”. Grāmata kā pavadonis, kas iedrošinās kļūt labākai un sev pašai tīkamākai – tieši tāds ir Rafaellas Džordano darbs.

Netipisks romāns, kurš atsauks atmiņā tādas pasaulē labi zināmas grāmatas kā Viljama Pola Janga “Būda” un Lorāna Gunela “Dievs vienmēr ceļo anonīmi”, grāmatas, kas kļuvušas nozīmīgas miljoniem cilvēku visā pasaulē. Romāns, kurš aicināt aicina: ja vēlies savā dzīvē kaut ko mainīt, šis varbūt ir īstais brīdis un īstais ceļš, kā tas paveicams.

“Sirsnīgs, iedvesmojošs un universāls stāsts par kādas sievietes ceļu no ikdienas rutīnas, nomāktības un neapmierinātības pretī dzīvespriekam un piepildījumam. Ja jums patika grāmatas “Ēd, lūdzies, mīli”, “Laimes projekts” un “Lavandu istaba”, tad šis romāns ir domāts tieši jums,” raksta Amazon.com

Romāna galveno varoni, Kamilu, trīsdesmit astoņus gadus vecu parīzieti, nepamet sajūta, ka dzīve, kāda tā ir, slēpj lietu patieso būtību, un viņa pastāvīgi jūtas nomākta. Viss, ko viņa vēlas, ir atgūt dzīvei jēgu un atkal just prieku. Kad Kamila satiek rutinologu Klodu – Šons Konerijs à la française –, viņš jauno sievieti pārliecina, ka dzīvesprieks ir atgūstams. Ja Kamila uzdrīkstēsies nospiest restarta taustiņu un uzsākt pārmaiņu ceļu, viņa var kļūt par dzīves jēgas melnās jostas ieguvēju! Jautāsiet, kas ir rutinologs? O, tas ir speciālists, kurš palīdzēs izkļūt no pelēkās ikdienas, saraut rutīnas važas un padarīt dzīvi interesantāku, piepildītāku un laimīgāku. Kā tas iespējams? Rutinoloģija ir pavisam jauna zinātne, taču tā ir ļoti iedarbīga – par to visa romāna garumā varēsiet pārliecināties kopā ar Kamilu. Soli pa solim jaunā sieviete maina savu ikdienu, mainās pati, un līdz ar viņu patīkamāki kļūst arī apkārtējie. Notikumi risinās gluži tā, kā Kamilai gribētos. Vai tiešām tas iespējams? Pamēģiniet, ļaujiet, lai arī jūsu dzīvē ienāk pozitīvas pārmaiņas!

Rafaella Džordano ir franču rakstniece, gleznotāja, psiholoģe, radošuma veicināšanas koučs un vairāku pašpalīdzības un personiskās izaugsmes grāmatu autore. Romāns “Tava otrā dzīve sākas tad, kad saproti, ka tev dota tikai viena” pasaulē izdots vairāk nekā trīs miljonos eksemplāru, tulkots daudzās valodās, bet Francijas visvairāk pārdoto grāmatu topa pirmajās vietās romāns noturējies 56 nedēļas.

Pieejama arī e-grāmata.

No franču valodas tulkojusi Ilze Fogele.

Iesaki draugiem