Iznākusi nebijusi grāmata par augu šamanismu

2019-07-03

Iznākusi pirmā Augu šamanes un mistiķes Inin Nini grāmata “Trīspadsmit Sapņotāji. Dievu Augu Stāsti”, kurā medicīnas sieva reāli mistiskās un mistiski reālās esejās stāsta par satikšanos ar sev īpašiem Augiem no visām debesmalām. Grāmatai cauri vijas šamaņu ceļojumi, vīzijas, dziļi sapņi un seni mīti.

Inin Nini grāmatas nodoms ir paskatīties uz Augu pasauli ar citām acīm. Tā rosina pašiem izzināt pasaules Augu tradīcijas, lai no cita skatpunkta paraudzītos uz savu spēkpilno mantojumu. Tie ir personīgi sastapšanās stāsti ar Augu Dvēselēm, kuru aicinājums ir mainīt rietumniecisko pasaules uzskatu, kurā Dabai ir atņemta Dvēsele un Apziņa.

Grāmata tapusi Dvēseles svētceļojumu laikā dažādās Debespusēs – Dienvidamerikas džungļos, Ziemeļu mežos, Austrumu tempļos, Rietumu stepēs. To rosinājušas un palīdzējušas veidot nepastarpināta pieredze un darbs šamaniskajās ceremonijās, kā arī sarunas un mācības ar šamaņiem un viedajiem dažādās pasaules malās. Daudzviet aizliegti, citviet loloti kā visspēcīgākās zāles, Dievu Augi ir šīs grāmatas ceļojumu pamats. Zemes Mātes Ayahuasca, Debesu Svētās Sēnes, Ziemeļu Vībotne, Austrumu Lotoss – tie ir tikai daži no Augu mistiķes Inin Nini satiktajiem Augiem Skolotājiem, kuru stāsti aicina atkalsatikties un savienoties ar Zemes spēku. Šī grāmata ir radīta, lai dziedinātu Sirdi un atgrieztu pie Pirmsākuma.



Šobrīd Inin Nini strādā gan ar Ziemeļu, gan Dienvidu augiem, palīdzot cilvēkiem atrast savu dzīves aicinājumu, izgaismot sāpes un bailes un atbalstot dziedinājumā. Inin Nini ir arī Sapņu skolotāja un dziedinošo pasaku teicēja un skolotāja, Dr. Klarisas Pinkolas Estesas (grāmatas “Sievietes, kuras skrien ar vilkiem” autore) skolniece. 

“Šis Visums aug, un tā sarežģītība, niansētība un izdoma arīdzan. Augi ir daudz tuvāk pirmsākumiem nekā mēs, ļaudis. Daudz lielākā savienojumā ar Māti Zemi. Augiem ir piekļuve tīrai, skaidrai, nesabojātai un tulkojumā nepazudušai apziņai. Tieši to viņi mums māca – tīrību, savienojumu, būšanu,” tā par savu pieredzi grāmatā stāsta pati Inin Nini.

“Augi ir visa mana dzīve, bez tiem šī planēta būtu skumja vieta. Es jūtu Augus ar savu sirdi. Tiem pieder balss, un tie dažādos veidos sarunājas ar mums. Manī nav nošķirtības starp mums, cilvēkiem, un Augiem – šajā Visumā esam viena un tā paša avota dažādas manifestācijas,” Inin Nini stāstu papildina medicīnas sieva Naysha Silva no Peru.

Grāmatas “Trīspadsmit Sapņotāji” līdzautore ir fotogrāfe Inga Plūme, kas spēcīgās fotogrāfijās iemiesojusi cilvēku sejas, kuros virmo Augu spēks. Fotogrāfijās redzamie ļaudis ir tie, kuri iedrošinājušies iet citu sevis izziņas ceļu, ceremoniālā veidā strādājot un mācoties no Augiem. Grāmatā redzamās zīmes ir Inin Nini pašas sakrālais vīziju redzējums par katra Auga Dvēseli. Dizaina autore ir māksliniece Everita Upeniece.



Pieejama arī e-grāmata.

Iesaki draugiem