Koučings ar NLP. Paškoučings. Bezmaksas meistarklase un jauno neirolingvistiskās programmēšanas (NLP) grāmatu prezentācija

2018-07-25

2018. gada 8. augustā, plkst. 17.00 Apgāda Zvaigznes ABC prezentāciju zālē Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 6, notiks meistarklase “Koučings ar NLP. Paškoučings”, kā arī trīs sērijas “Neirolingvistiskā programmēšana – mācība par personīgo meistarību” grāmatu prezentācija.

Šajā grāmatu sērijā izdotas trīs grāmatas:
I “Soli pa solim”
II “Mērķi. Valodas maģija. Metaprogrammas”
III “Modelēšana. Koučings ar NLP. Tehniku kolekcija”

Grāmatas ir pārskatāmas un viegli izmantojamas, tajās ir daudz skaidrojošu shēmu un tabulu. Sarežģītākās tēmas lieliski papildina rotaļīgie mākslinieka Imanta Liepiņa zīmējumi. Lasītājs grāmatās atradīs gan svarīgāko NLP pamattēmu teorētisku skaidrojumu, gan vingrinājumus un populārāko NLP tehniku aprakstus

Neirolingvistiskā programmēšana (NLP) ir praktiskās psiholoģijas virziens, kas izveidots pagājušajā gadsimtā, lai izprastu, kas veido cilvēka ģenialitāti un pilnību. Mūsdienās NLP ir zinātne par cilvēka personīgo meistarību. Apgūstot neirolingvistisko programmēšanu, ikviens var iemācīties domāt un rīkoties veiksmīgāk, labāk saprast sevi un citus cilvēkus, pieņemt gudrākus lēmumus, efektīvāk izmantot savu iespēju potenciālu, veidot laimīgas un harmoniskas attiecības, vieglāk motivēt sevi un citus, būt veiksmīgs biznesā un savā profesijā, attīstīt sevī radošumu un citas noderīgas īpašības, pārvaldīt savas emocijas un būt efektīvs stresa situācijās.
Grāmatu autori Indra Melbārde un Artūrs Zeltiņš ir pieredzes bagāti NLP treneri, profesionāli kouči. Grāmatās aprakstītās tēmas pārbaudītas un slīpētas ikdienas darbā, vadot kursus, seminārus un koučinga sesijas 2002. gadā dibinātajā Personības pilnveidošanas centrā.

Meistarklase “Koučings ar NLP. Paškoučings.”
Uz meistarklasi “Koučings ar NLP. Paškoučings”, grāmatu autori aicina
ikvienu, kas vēlas uzzināt, kas ir koučings, paškoučings un NLP, un kā uz izaugsmi orientēti cilvēki to var izmantot savas dzīves kvalitātes pilnveidošanai un mērķu sasniegšanai.

Koučings ir komunikācijas metode, kas palīdz klientiem apzināties savus mērķus un pašiem atrast labāko veidu to realizēšanai. Koučs nedod klientam padomus, bet uzdod jautājumus, kas palīdz klientam atrast vislabākos risinājumus savu mērķu sasniegšanai.

Paškoučings ir darbs ar sevi, koučinga jautājumu uzdošana pašam sev. Koučings kā pašpalīdzības metode mūsdienās kļūst arvien populārāks.

Pasākums notiek trešdien, 8. augustā, no plkst. 17.00 līdz plkst. 18.15. Adrese: K. Valdemāra ielā, Rīgā, Zvaigzne ABC grāmatnīcā, prezentāciju zālē. Pasākums ir bezmaksas, vietu skaits ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties, rakstot uz info@nlpcentrs.lv

Iesaki draugiem