E-grāmatu TOP 10, 2016. gada jūnijs

2016-07-06

Lasītāju iecienītākās e-grāmatas Zvaigznes mājaslapā, abonēšanas vietnē Fabula un Apple iBooks veikalā.

Viens no gada karstākajiem mēnešiem aizvadīts, vasaras saulgrieži godam sagaidīti un pavadīti. Joprojām baudām gaišo, ilgo vakaru burvību, tāpēc diena šķiet tik gara, laika tik daudz! Un gana daudz laika lasīt e-grāmatas bijis arī šajā mēnesī. Palūkosim, kas no lasītā bijis lasītāju iecienītākais.

Pirmo vietu ieņem īsteni vasarīga e-grāmata – Mērijas Simses “Melleņu vasara” . Filmas cienīgs sižets ietērpts romantiskā gaisotnē ar asprātīgu humora pieskaņu, sirsnību un piedzīvojumiem. Un kurš gan vienaldzīgi var paiet garām apetītlīgām melleņu mētrām?

Annas Todas grāmatu sērijas “After” pirmā daļa “Pēc mūsu tikšanās” izraisījusi sajūsmu visā pasaulē, vienaldzīga nav palikusi arī Latvija. Stāsts par labo meiteni un slikto puisi jūnijā e-grāmatu topā ierindojies otrajā vietā.

Latviešu lasītājiem jau iemīļotās autores Džodžo Mojas jaunākais lieliski uzrakstītais mīlasstāsts “Viens plus viens” trešais populārākais darbs jūnijā.

Jusi Adlera-Olsena nu jau piektā grāmata sērijā par Q nodaļu “Marko efekts” vēsta par bīstamāko izmeklēšanu šīs nodaļas vēsturē. E-grāmata nokļuvusi topa ceturtajā vietā.

Savdabīgais franču autora Floriana Zellera romāns “Bauda. Eiropas romāns” , kas ir piektais lasītākais darbs jūnijā, ir stāsts par mīlestību un vienlaikus arī par Eiropas valstu savstarpējām attiecībām.

Jau sestais Daces Judinas ironiskais mūsdienu detektīvs “Trīs klikšķi līdz laimei” , kurā dažādus noziegumus izmeklē Anna Elizabete, nonācis pie lasītājiem arī e-formātā un ierindojies sestajā topa vietā.

Diānas Gabaldones romānu sērijas “Svešzemniece” turpinājuma “Spāre dzintarā” 1. daļa ir aizraujošs un spriedzes piesātināts romāns par sievieti, kas nejauši ceļo laikā. Turpinājums ir gaidīts, jo šis ir septītais lasītākais darbs jūnijā.

Sofijas Kaspari triloģijas otrā grāmata “Flamingu lagūna” turpina dzimtas sāgu par likteņiem eksotiskajā Argentīnā. E-grāmata astotā lasītākā.

Arī devītajā vietā triloģijas otrā grāmata, šoreiz tā ir Katrīnas Teilores “Daringemhola. Lēmums” , kurā stāstīts par aristokrātiskas ģimenes negaidītām pārmaiņām un likteņa pavērsieniem.

Jūnijā lasītāko e-grāmatu topu noslēdz latviešu autores Lindas Nemieras kriptoromāns “Sofijas noslēpums” .

Apple iBooks lasītāji jūnijā visvairāk novērtējuši Jusi Adlera-Olsena kriminālromānu “Marko efekts”, otrajā vietā ierindojot pasaules slavu guvušo Annas Todas darbu “After. Pēc mūsu tikšanās”, un trešajā vietā atstājot Mērijas Simses vasarīgo romānu “Melleņu vasara”.

E-grāmatas var iegādāties
www.zvaigzne.lv

Fabula.im

Apple iBooks

Maija e-grāmatu TOP10 skaties šeit.

Iesaki draugiem