Maijas Kadiķes grāmatas "Eņģeļu Dārzā" atvēršanas svētki 17. decembrī

2014-12-15

Tikko iznākušajā grāmatā „Eņģeļu Dārzā” ir apkopotas lūgšanas un meditācijas, kuras pēdējā gada laikā no eņģeļiem saņēmusi eņģeļu terapeite un praktiķe Maija Kadiķe. “Eņģeļu dārzā” ir turpinājums pirmajai grāmatai “Eņģeļu Lūgšanas”, kura iznāca pagājušā gada beigās.

Grāmatas "Eņģeļu Dārzā" atvēršanas svētki un tikšanās ar Maiju Kadiķi notiks šā gada 17. decembrī pulksten 17.00 Apgāda Zvaigzne ABC prezentāciju zālē K. Valdemāra ielā 6. Autore lasīs Eņģeļu lūgšanas ar tautasdziesmu vibrācijām, klausīsimies tautasdziesmas Ievas Bērziņas izpildījumā, dziedāsim līdzi un gūsim jaunu pieredzi.

Maija Kadiķe par sevi un tikko iznākušo grāmatu saka:

Pēc klasiskās izglītības esmu filoloģe, bet nu jau daudzus gadus darbojos kā Eņģeļu praktiķe un terapeite, rakstot un vadot dažādus seminārus. Šogad, Eņģeļu pamudināta, esmu atvērusi Eņģeļu skolu, kurā Eņģeļi dalās ar savām gudrībām un Gaismu. Eņģeļu Dārzs ir vieta, kur satiekas Eņģeļi, bet tur ir atļauts ienākt arī cilvēkiem. Šeit mēs varam sajust sevī mieru, maigumu un mīlestību. Šīs trīs dievišķās kvalitātes veido grāmatas saturu, bet krāsainās ilustrācijas, kuras radīju Eņģeļu iedrošināta, savieno ar Smalko pasauli, kura piepilda ar gaismas enerģijām, dziedina un spēcina Dvēseli.
Lasot lūgšanas, katrs vārds spēj arvien vairāk vienot ar Eņģeļiem un Radītāju.

Iesaki draugiem