Krāj uzlīmes no Džeronīmo Stiltona uzlīmju kolekcijas!

2013-12-17

Apgāds Zvaigzne ABC izdevis trīs grāmatas par superīgo pelēnu Džeronīmo Stiltonu - “Siera krāsas kemperis”, “Mans vārds ir Stiltons... Džeronīmo Stiltons” un “Noslēpumainais Nostrapelus manuskripts”.

Mīlīgais pelēns zina, ka bēniem ļoti patīk dažādas uzlīmes. Tāpēc viņš ir izveidojis savu īpašo uzlīmju kolekciju. Ikviens, kurš iegādāsies kādu no Džeronīmo Stiltona grāmatām, dāvanā saņems 3 uzlīmes (par katru grāmatu 3 uzlīmes). Pavisam kopā var sakrāt 9 dažādas uzlīmes.



Akcija ir spēkā līdz 2014. gada 31. janvārim, vai kamēr uzlīmes būs veikalā.

No 10. novembra LTV1 brīvdienās plkst. 9.05 animācijas seriāls „Džeronīmo Stiltons” jaunās sērijas (Geronimo Stilton. 2. sezona, 26 sērijas. Itālija/ Kanāda, 2011. g.). Populāro itāļu bērnu grāmatiņu varonis – pasaulslavenā gudrā pele Džeronīmo Stiltons atkal ir klāt. Viņš joprojām sapņo par mierīgu dzīvi, tomēr darbs un draugi arvien to ierauj trakos un bīstamos piedzīvojumos. Džeronīmo izmeklēs noslēpumainus atgadījumus gan paša pilsētā, gan arī dosies uz tālām un pārsteidzošām zemēm. Un par saviem piedzīvojumiem noteikti uzrakstīs reportāžu avīzē!

Iesaki draugiem