Izdota Igora Kudrjavceva grāmata – rakstu krājums “Dievs – mans Draugs”

2013-09-17

Grāmatā iekļautie raksti sākotnēji publicēti 2011. gadā žurnālā “Mistērija”. Tagad ar žurnāla galvenās redaktores Valdas Graudumas laipnu atļauju tie ir apkopoti un sāk ceļu pie lasītāja jaunā – grāmatas formātā.

Igors Kudrjavcevs stāsta: “Man kā autoram bija aizraujoši vērot, kā teksts kļūst par grāmatu. Tekstus rakstīju kā atsevišķas, nesaistītas ikmēneša publikācijas par dažādām tēmām, bet nu grāmatā viss ir “saslēdzies” kopā. Un, manuprāt, kopiespaids ir ļoti spēcīgs.”

Daudzi pazīst autoru kā populāru cigun skolotāju, bet ne visi zina, ka viņš ir ticīgs cilvēks, kura pasaules uzskats balstīts kristīgajā garīgumā. Cigun un kristietība?, daži rauc pieri. Igors izgaisina visas šaubas: “Tas cigun, kuru pasniedzu es, ir medicīniska atveseļošanās un ārstnieciska prakse, nevis reliģija. Tajā nav nekādas mistikas, “trešās acs” atvēršanas un tamlīdzīgi, līdz ar to starp cigun un kristīgo ticību nav nekādas pretrunas.” Kā uzsver autors, ticība un veselība ir cieši saistītas. Dažkārt cilvēki domā, ka atliek tikai uzzināt kādu slepenu paņēmienu, nevienam nezināmus burvju vārdus vai lūgšanu, un izdosies iegūt mieru, prieku un veselību. Taču grāmatas “Dievs – mans Draugs” autors ir pārliecināts – vispirms jāattīra dvēsele, jo tieši ar dvēseles slimībām sākas daudzas citas nelaimes. Grāmatā Igors Kudrjavcevs aicina atgriezties pie Dieva un sākt strādāt ar sevi, tad uz Brīnumu nebūs ilgi jāgaida. Dievišķā enerģija ir pieejama ikvienam – mums tā tikai jāapzinās.

Smeļot gudrību gadsimtiem senajā kristīgajā tradīcijā un atklāti daloties savā pieredzē, Igors Kudrjavcevs atgādina – dzīvojot vienīgi materiālajā pasaulē, mēs sevi pazaudējam. Ir laiks atgriezties pie Dieva un sākt regulāri un sistemātiski strādāt ar sevi, lai mūsos nepaliktu nekas tāds, kas nav dievišķs un mūsu cilvēciskā lieluma un cieņas vērts. Kā to izdarīt? Autors sniedz virkni praktisku ieteikumu, brīdinot – viegli nebūs, nāksies mazliet piestrādāt, taču ar Dievpalīgu viss ir iespējams! Arī brīnumi. Un, lai tos piedzīvotu, nebūt nav jābrauc uz tāliem, nezināmiem kalniem – brīnums sākas tepat cilvēka sirdī, ja to izgaismo Dievišķā Gaisma.

“Mēs zinām, ka Dievs ir Kungs. Mēs esam pieraduši arī pie domas, ka Dievs ir Tēvs. Bet būtu pavisam labi, ja Viņš kļūtu arī par mūsu Draugu!” aicina autors, ielūdzot visus interesentus uz grāmatas atvēršanas svētkiem, kas notiks 18. septembrī plkst. 18:00 Apgāda Zvaigzne ABC prezentāciju zālē K. Valdemāra ielā 6. Pasākumā Igors, kā allaž, stāstīs ko neparastu, dalīsies ar savu pieredzi un aicinās sajust, cik tuvu ir Dievišķā enerģija.

Par autoru

Dr. Igors Kudrjavcevs ir sertificēts ārsts, vairāku augstskolu pasniedzējs, cigun skolotājs un personības izaugsmes treneris. Jau vairākus gadus īsteno projektu “Igora Kudrjavceva skola – Saules Ceļš” ar mērķi sniegt enerģijas, harmonijas un veselības zināšanas un iemaņas katram cilvēkam. Autora pirmā grāmata “Miera ārsta padomi”, kas iznāca šī gada jūnijā, īsā laikā kļuvusi par bestselleru un piedzīvojusi jau 3. izdevumu latviešu valodā.

Iesaki draugiem