Elektroniskā grāmata “Komersanta ABC”

2013-05-03

Apgāds Zvaigzne ABC laidis klajā sertificētas nodokļu konsultantes Jadvigas Neilandes grāmatu “Komersanta ABC” mūsdienās tik pieprasītajā un ērtajā elektroniskajā versijā. Drīzumā grāmatu “Komersanta ABC” plānots izdot arī drukātā variantā.

Kā saka pati autore Jadviga Neilande , grāmatu viņa sarakstījusi, lai palīdzētu komersantiem orientēties Latvijas likumdošanas “džungļos” un birokrātiskajos kabinetos. Grāmatā izklāstīts, kā organizēt saimniecisko darbību atbilstoši Latvijas likumdošanai. Lasītājs uzzinās visu svarīgāko – sākot no saimnieciskās darbības reģistrēšanas un beidzot ar uzņēmuma likvidēšanu. “Komersanta ABC” aplūkoti tādi temati kā reģistrācija, grāmatvedības kārtošana, lietvedība, darba tiesiskās attiecības, nodokļu veidi, preču un pakalpojumu aprite, maksātnespēja, likvidācija u. c. Grāmata nezaudēs savu aktualitāti, arī mainoties kādai nodokļu likmei, jo tajā izklāstīti nodokļu likumdošanas galvenie principi.

Grāmata noderēs daudziem: gan pašnodarbinātajiem, gan liela uzņēmuma īpašniekiem, gan grāmatvežiem, personāldaļu vadītājiem, juristiem, nodokļu konsultantiem, pedagogiem, ekonomikas un tiesību zinātņu studentiem un skolēniem.

Jadviga Neilande (1971) ir sertificēta nodokļu konsultante, lektore, auditore, grāmatvede un juriste, SIA “T & D” ADVANCE” valdes priekšsēdētāja. Viņas ieteikumi, kas balstās ne tikai uz plašām teorētiskajām zināšanām, bet arī uz praktisku pieredzi, regulāri tiek publicēti dažādos preses izdevumos.

Iesaki draugiem