Atskats uz grāmatas par Stīvu Džobsu prezentācijas pasākumu (foto + video)

2012-11-02

Vakar, 1. novembrī veikalā "iDeal" Kaļķu ielā prezentējām Valtera Aizaksona sarakstīto Stīva Džobsa biogrāfiju. Pasākumu vadīja tehnoloģiju entuziasts Kristaps Skutelis (Krizdabz), viesus uzrunāja Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka, biržas Nasdaq OMX Rīga valdes priekšsēdētājas vietnieks Indars Aščuks un iDeal pārstāvis Mārtiņš Amtmanis.

Vakar, 1. novembrī veikalā „iDeal” Kaļķu ielā prezentējām Valtera Aizaksona sarakstīto Stīva Džobsa biogrāfiju . Pasākumu vadīja tehnoloģiju entuziasts Kristaps Skutelis (Krizdabz), viesus uzrunāja Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka , biržas Nasdaq OMX Rīga valdes priekšsēdētājas vietnieks Indars Aščuks un iDeal pārstāvis Mārtiņš Amtmanis .

Sanākušajiem vēl atklāja, ka saistībā ar tehnoloģijām un internetu pēc mēneša tiks izdota grāmata par Facebook – „ Facebook efekts” un nākamā gada sākumā – „ Apple noslēpumi”.


Par godu jaunajai grāmatai bija sapulcējušies blogeri, kas apskata jaunākās tehnoloģijas Kaspars Misiņš (parasts.lv) un Ojārs Vējiņš (notepad.lv), draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks, žurnāla Klubs galvenais redaktors Juris Šleiers, aģentūras Inspired Digital vadītājs Artūrs Mednis, žurnālists Haralds Burkovskis, radio Skonto programmu direktors Valdis Melderis un daudzi citi.

Viesi piedalījas loterijā, baudīja Latvijā ražotu ābolu sidru un pavadīja laiku  saviesīgās sarunās par Apple un Stīva Džobsa ietekmi uz katru no mums.

Vēlreiz sakām lielu paldies biržai Nasdaq OMX par sadarbību un iDeal par viesmīlību, uzņemot mūs savās telpās!


Pasākuma apraksti citās vietnēs:
Kristapa Skuteļa blogs krizdabz.lv
Blogera Didža blogs  didzis.weebly.com
Blogeres Anetes blogs  happynorelle.wordpress.com
Blogera Kaspara blogs parasts.lv
TVNET foto galerija
diena.lv
ChaulaTV

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem