Jauna interaktīvā elektroniskā grāmata pirmsskolas vecuma bērniem!Uzmanīgi ieklausies, vērīgi skaties un aizrautīgi darbojies!

2012-08-31

Šī ir neparasta grāmata - ar to var sarunāties un aizrautīgi darboties. Visās lappusēs ir mirgojoši punktiņi, klikšķini uz tiem un sarunājies ar grāmatu!

Šī ir neparasta grāmata – ar to var sarunāties un aizrautīgi darboties. Visās lappusēs ir mirgojoši punktiņi, klikšķini uz tiem un sarunājies ar grāmatu!

Interaktīvā elektroniskā grāmata ir analogs mācību grāmatai Raibā pasaule. Mana grāmata . To veido mācību grāmatas atvērumi, kuros ir aktivizēti atsevišķi objekti. Mirgojoši punktiņi atvērumā norāda aktīvos objektus.

Uzklikšķinot uz punktiņa, ir dzirdama skaņa, notiek kustība vai pamudinājums kādai darbībai. Ar šī materiāla palīdzību pieaugušais var padarīt aizraujošāku rotaļnodarbību, to dažādi variējot.

Ieteicams vienā nodarbībā strādāt tikai ar vienu atvērumu, lai bērnam nezustu interese. Darbs veicams nesteidzīgi, uzmanīgi noklausoties tekstus vai norādes un izpildot uzdevumus, kur tas nepieciešams.

Elektroniskais izdevums ir paredzēts lietošanai izglītības iestādēs, kā arī bērna individuālai darbībai pie datora mājās. Bērnam sarunājoties ar grāmatu, attīstās psihiskie procesi, fonemātiskā dzirde un izruna, paplašinās vārdu krājums, nostiprinās un pilnveidojas lasītprasme, skaitļošanas un citas prasmes.

Interaktīvā elektroniskā grāmata iepazīstina pirmskolēnu ar Latvijas dabu, mudina dziedāt dziesmiņas, mācīties dzejoļus un skaitāmpantus, minēt mīklas un atrast atbildes uz dažādiem jautājumiem.

Lai strādātu ar šo elektronisko grāmatu, nav nepieciešamas speciālas prasmes datora lietošanā.

Iepazīsties ar jauno interaktīvo elektronisko grāmatu:  šeit

Lai dienas ar Raibo pasauli tev raibumraibas!

atverums_j_burts_-_copy.jpg - 84.79 KB

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem