Aicinām Tevi iestāties Zvaigznes Detektīvu klubā!

2011-03-17

Apgāds Zvaigzne ABC aicina Tevi kļūt par Zvaigznes Detektīvu kluba biedru, aizpildot pieteikuma anketu onlainā! Iestājoties Detektīvu klubā, Tev būs iespēja laicīgi iegūt informāciju par jauniznākušajiem detektīvromāniem, saņemt ielūgumus uz interesantiem pasākumiem un tikties ar detektīvromānu, psiholoģisko romānu un trilleru rakstniekiem.

Apgāds Zvaigzne ABC aicina Tevi  kļūt par Zvaigznes Detektīvu kluba biedru, aizpildot pieteikuma anketu onlainā ! Iestājoties Detektīvu klubā, Tev būs iespēja laicīgi iegūt informāciju par jauniznākušajiem detektīvromāniem, saņemt ielūgumus uz interesantiem pasākumiem un tikties ar  detektīvromānu, psiholoģisko romānu un trilleru rakstniekiem.

Zvaigznes Detektīvu klubs tika nodibināts pagājušā gada nogalē, klātesot  Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētājai  Vijai Kilblokai ,  rakstniecei Dacei Judinai , policijas ģenerālim Aloizam Blonskim un detektīvromāna “ Tik vienkārši” atvēršanas svētku viesiem. Zvaigznes Detektīvu kluba patronese  ir  Dace Judina – žurnāliste, redaktore un režisore,  detektīvromāna “Tik vienkārši” autore. Nākotnē Apgādā Zvaigzne ABC iecerēts izdot divus Daces Judinas mūsdienu detektīvu jaunās sērijas “Izmeklē Anna Elizabete” romānus “Tase melnas kafijas” un “Ziemassvētku mistērija”.
img_9489.jpg - 67 KB
Baltijas Grāmatu svētku laikā notika Zvaigznes detektīvu kluba pasākums – diskusija „Kur slēpjas detektīvromāna burvība?” 
img_9609.jpg - 57.32 KB
Tajā piedalījās nesen klajā nākušu detektīvromānu autores: grāmatas “Tik vienkārši” autore Dace JudinaInga Jēruma , kura ar pseidonīmu Margarita Grietēna sarakstījusi dāmu detektīvu “ Kad visi striķi trūkst jeb atentāts burgteātrī”, un Aija Zuja , kas kopā ar Aleksandru Ozerski, ir autore kriminālromānam “ Slepenais spēks”.
img_9613.jpg - 72.85 KB
Diskusijā klāt bija arī policijas ģenerālis Aloizs Blonskis un psiholoģijas eksperte Ilze Veitnere . Diskusiju vadīja Nacionālā teātra aktieris Jānis Skanis .  Detektīvliteratūrai bija pievērsta īpaša uzmanība arī Apgāda Zvaigzne ABC stendā.

Turpmāk detektīvromānus ar uzlīmi “Zvaigznes Detektīvu klubs” meklē arī grāmatu veikalos!

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem