15 minūtēs: vieglā joga

2009-09-30

Kurš gan reizi mūžā nav apņēmies sākt jaunu dzīvi - regulāri nodarboties ar fiziskām aktivitātēm? Bet cik daudz ir to, kuri šo apņemšanos realizē? Tagad jūs to spējat!

Kurš gan reizi mūžā nav apņēmies sākt jaunu dzīvi – regulāri nodarboties ar fiziskām aktivitātēm? Bet cik daudz ir to, kuri šo apņemšanos realizē? Tagad jūs to spējat!

Pieredzējušās jogas skolotājas Luīzes Graimas grāmatā " 15 minūtēs: vieglā joga" ir parādītas četras jogas vingrojumu kombinācijas, kuras ir pa spēkam arī iesācējam un var izpildīt mājās. Tas palīdzēs jums ietaupīt gan laiku, gan līdzekļus un tomēr izbaudīt jogas nodarbību dziedinošo efektu. Katra no vingrojumu kombinācijām ir paredzēta citai diennakts daļai, taču ikviens var atrast sev vispiemērotāko nodarbību laiku.

Visu vingrojumu izpildes secība ir izstrādāta tā, lai sniegtu jums papildu enerģiju, uzlabotu stāju un lokanību un palīdzētu uzveikt stresu. Ar laiku joga  kļūs par dzīvesveida daļu un palīdzēs sakārtot visus jūsu dzīves aspektus, lai justos harmoniskāk.

Grāmatas pielikumā ir DVD, kas izmantojams kopā ar grāmatu un palīdzēs jums labāk apgūt  jogas vingrojums.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem