pH seminārs Daiva Joga studijā

2013-04-04

Sestdien, 13. aprīlī, plkst. 11.30- 16.00 studijā „Daiva joga ” notiks praktisks seminārs ar grāmatas „pH receptes” autorēm Ilzi Lipsku un Zelmu Buili.

“Skābās un sārmainās vides līdzsvarošana organismā ir veselības galvenā atslēga. Pārmērīgs skābums ir visu slimību dziļākā sakne. Sabalansējiet savu uzturu, saglabājiet labu veselību! tā saka Roberts O. Jangs, grāmatas “pH brīnums” autors.

Ilze Lipska (absolutsed.lv) un Zelma Buile (doublealkaline.blogspot.com) ir populāras blogeres. Par pH diētas ietekmi viņas ir pārliecinājušās pašas. Abas gatavo lieliskus, mūsdienīgus ēdienus. Maltīte, pagatavota pēc autoru piedāvātajām pH diētas receptēm , sagādās baudu pat visizsmalcinātākajam gardēdim. “pH diētas principu ievērošana būtiski mainīja mūsu dzīvi: palielinājās enerģija, pieauga aktivitāte, atrisinājās svara problēmas, uzlabojās pašsajūta. Tagad ar pašu radītajām un pārbaudītajām receptēm vēlamies iedvesmot arī jūs.” Ilze Lipska un Zelma Buile.

Seminārā tiks gatavoti un degustēti sārmaini ēdieni, tādi kā kviešu kokteilis, aukstā svaigā avokado zupa, turku zirņu plāceņi ar tahini mērci un salātiem. Īpašs pārsteigums būs deserts!

Vairāk informācijas par semināru šeit.

Iesaki draugiem