Recepte: Ar fetas sieru un granātābolu pildīta laša fileja

2013-01-25

Apgāds Zvaigzne ABC laidis klajā grāmatu "6 kilogrami 6 nedēļās", kuras autori ir Zviedrijā populārā uztura speciāliste Ulrika Dāvidsone un GI diētas speciālists Ūla Lauritsons.


Abi autori ir arī zviedru iemīļoti TV pavāri, kas paši cīnījušies ar liekajiem kilogramiem, bet tagad lielu dzīves daļu velta, lai palīdzētu citiem atbrīvoties no liekā svara.  Autori piedāvā iespēju atbrīvoties no 6 kilogramiem pusotra mēneša laikā, pielietojot fantastiskas receptes un dažādas gudrības, kas būs lietderīgas slaida auguma sasniegšanā un tā uzturēšanā. Piedāvājam pašiem izmēģināt vienu no fantastiskajām receptēm - ar fetas sieru un granātābolu pildīta laša fileja.

Sastāvdaļas

(4 porcijas)

4 laša filejas gabali (katrs apt. 175 g)
1 burciņa fetas siera gabaliņu
sāls un rozā pipari
1 greipfrūts
50 g dažādu salātu
100 ml dažādu olīvu
1/2 granātābola

Pagatavošana

Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C temperatūrai. Katras laša filejas vidū izdara garenisku griezumu, kurā ievieto fetas sieru. Pārkaisa nedaudz sāli un rozā piparus. Filejas liek karstumizturīgā veidnē un cep cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes.

Greipfrūtu ar visu mizu sagriež šķēlēs. Sajauc salātus, olīvas un greipfrūta šķēles un kārto četros šķīvjos. Uz salātiem liek laša filejas. Izgreb granātābola sēkliņas un ar tām pārkaisa lasi.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklējiet grāmatā " 6 kilogrami 6 nedēļās ".

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem