Apgāda Zvaigzne ABC piedāvātie kursi un semināri pedagogiem

2020-07-07

Apgāda Zvaigzne ABC Pieaugušo neformālās izglītības iestāde “Skolu informācijas centrs” piedāvā vairāku veidu kursus un seminārus gan izglītības iestādēs, gan arī savās telpās Rīgā, Biķernieku ielā 19.

Izglītības iestādes var pieteikt A programmas pedagogu profesionālās pilnveides kursus (maksas kursi 6-8 stundu apjomā) par tādiem jautājumiem kā karjeras izglītība, kompetenču pieeja mācību saturā sākumskolā, kultūrizpratnes veicināšana sākumskolā un citiem. Lūdzam interesējošo un aktuālo kursu nosaukumus un aprakstus skatīt šajā sadaļā.

Izglītības iestādēm un izglītības pārvaldēm piedāvājam arī bezmaksas informatīvos seminārus par mācību līdzekļiem un atbalsta materiāliem pedagogiem.

Šo semināru un kursu norises laiks tiek saskaņots atbilstoši izglītības iestādes vēlmēm un iespējām. Lai uzzinātu vairāk par semināriem un kursiem, lūdzam zvanīt pa tālruni 67508517.

Savukārt Zvaigzne ABC Interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupa piedāvā bezmaksas seminārus par digitālajiem risinājumiem. Ar piedāvātajiem semināru jautājumiem var iepazīties šajā rakstā , savukārt uzziņām lūdzam izmantot e-pastu info@izvaigzne.lv vai tālruni 67350773.

Iesaki draugiem