F&F jaunumi pasaulē:

2011-07-13

Kā ziņu ārvalstu mediji, TV kanāls HBO jūlijā sāks filmēt fantāzijas seriāla "Troņu spēle" (Game Of Thrones) otro sezonu. Seriāls ir rakstnieka Džordža Mārtina pasaulslavenā romānu cikla "Uguns un ledus dziesma" (Song of Ice and Fire) ekranizācija.

Kā ziņu ārvalstu mediji, TV kanāls HBO jūlijā sāks filmēt fantāzijas seriāla “Troņu spēle” (Game Of Thrones) otro sezonu. Seriāls ir rakstnieka Džordža Mārtina pasaulslavenā romānu cikla “Uguns un ledus dziesma” (Song of Ice and Fire) ekranizācija.

Harija Potera “māmiņa” Džoanna Ketlīna Roulinga sola, ka jau 31. jūlijā – jaunā burvja dzimšanas dienā – atklāsies noslēpumainās interneta vietnes www.pottermore.com mistērija – tā būšot brīva vietne, kurā būs iespējams lasīt grāmatas par Harija Potera piedzīvojumiem digitālā formātā, kā arī uzzināt daudz jaunu faktu par grāmatu varoņiem un pasauli.

Šī gada 18. novembrī uz pasaules kinoteātru ekrāniem iznāks Stefanijas Meieres “Krēslas” sāgas ekranizācijas pēdējā daļa “Rītausma”, skaties filmas reklāmrullīti šeit

Bet 2012. gada martā tiek solīta lasītāju iemīļotās triloģijas “Bada spēles” ekranizācijas primizrāde! Galvenajās lomās filmējas Dženifera Lorensa, Džošs Hačersons un Laiams Hemsvērts.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem