Šobrīd jaunākais F&F sadaļā:

2011-07-12

Mums ir jauna sadaļa Latviešu F&F autori - tik dažādi, talantīgi, radoši un ideju pārpilni. Apskati bildes, izlasi viņu teikto par sevi un, ja vēlies, piesakies par sekotāju portālā twitter!

Mums ir jauna sadaļa Latviešu F&F autori – tik dažādi, talantīgi, radoši un ideju pārpilni. Apskati bildes, izlasi viņu teikto par sevi un, ja vēlies, piesakies par sekotāju portālā twitter!

Līdz 31. augustam vēl vari piedalīties literārajā konkursā “Sapņu laiks”. Atsūti savu fantāzijas, fantastikas vai šausmu žanra stāstu un kļūsti par FF autoru!

Iznācis romāna Daiļās būtnes nepacietīgi gaidītais turpinājums Skaistā tumsa! Uzzini, kādi jauni piedzīvojumi gaida Līnu un Ītanu!

Drīzumā gaidāmi divi jauni, aizraujoši latviešu F&F romāni: Laimes monitorings un Septiņdesmit piecas dienas ! Abi darbi ieguva godalgotas vietas konkursā “Zvaigznes grāmata 2010”.

Jau pavisam drīz atkārtoti tiks izdots Džona Ronalda Rūela Tolkīna darbs Hobits, kas kļuva par aizsākumu visā pasaulei slavenajam fantāzijas epam “Gredzenu pavēlnieks”.

Jau labu laiciņu mūsu mājaslapā pastāv arī iespēja rakstīt savus komentārus un vērtējumus par grāmatām. Tas ir pavisam vienkārši: ieej šeit, piereģistrējies (tas būs jādara tikai vienu reizi!) un turpmāk izmanto šo vārdu un paroli, lai ielogotos sistēmā un rakstītu komentārus pie visām grāmatām, par kurām tev ir, ko teikt. Tavs viedoklis mūs tiešām interesē!

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem