F&F jaunumi pasaulē

2011-05-05

Slavenais amerikāņu fantāzijas un šausmu literatūras rakstnieks Stīvens Kings martā paziņoja, ka 2011. gada 8. novembrī nāks klajā viņa jaunākais romāns ar nosaukumu "11/22/63" - šī romāna galvenā tēma ir varoņa ceļošana laikā, cenšoties apturēt ASV prezidenta Dž. Kenedija slepkavu.

Slavenais amerikāņu fantāzijas un šausmu literatūras rakstnieks Stīvens Kings martā paziņoja, ka 2011. gada 8. novembrī nāks klajā viņa jaunākais romāns ar nosaukumu “11/22/63” - šī romāna galvenā tēma ir varoņa ceļošana laikā, cenšoties apturēt ASV prezidenta Dž. Kenedija slepkavu.

11 Oskara balvas saņēmušās episkās filmas “Gredzenu pavēlnieks” režisors Pīters Džeksons martā sācis sava jaunākā darba “Hobits: pirmā daļa” uzņemšanu. “Hobits” stāsta par notikumiem pirms “Gredzenu pavēlniekā” aprakstītā Gredzena kara.

Grāmatu sērijas “Vampīru akadēmija” autore Rišela Mīda paziņojusi, ka tikko iznākusī sestā grāmata par Rozes un Lisas piedzīvojumiem. “Pēdējais upuris” būs pēdējā sērijas grāmata, taču jau augustā klajā nāks jauna cikla pirmā grāmata “Bloodlines”.

No 28.-29. maijam Rīgas Kultūras koledžā notiek ikgadējs pasākums fantāzijas un fantastikas mīļotājiem LatCon2011. Pasākuma laikā - dažādas lekcijas, prezentācijas, spēles, tērpu skate un citas interesantas aktivitātes, kā arī literārā konkursa uzvarētāju apbalvošana.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem