Apraksts

Kā gan kopš 1914. gada glabāts noslēpums ir spējis radīt sirdēstus gadsimta garumā?

Grenija Raiena atgriežas Īrijā pie savas mīlošās ģimenes, jo pārdzīvo nesenu zaudējumu. Un tieši tur viņa uz kraujas malas sastop Auroru – mazu meitenīti. Tikšanās pilnībā maina viņas dzīvi, un Grenija atklāj, ka meitenītes un viņas pašas ģimenes gaitas vēsturiski savijušās ciešā kamolā...

No saldsērīga mīlas stāsta karalaika Londonā līdz vētrainām attiecībām mūsdienu Ņujorkā, no dziļas pieķeršanās svešam bērnam līdz aizmirstām atmiņām par reiz zaudēto brāli – jau veselu gadsimtu Raienu un Lailu ģimeņu attiecības ir ietekmējuši seni pagātnes notikumi. Un tikai Auroras intuīcija un nelokāmība pēdīgi sagrauj sirdī auklēto naidu, atbrīvojot visus no pagātnes važām.

Aizraujošs, pacilājošs un dziļi aizkustinošs ir Auroras stāsts, kas vēsta par ticības un cerības triumfu.

Lūsinda Railija ir dzimusi 1965. gadā Īrijā un pirmo romānu sarakstījusi divdesmit četru gadu vecumā. Tagad viņas darbi ir tulkoti trīsdesmit septiņās valodās un pārdoti vairākos desmitos miljonu eksemplāru. Romānu cikls “Septiņas māsas”, kura pamatā ir teiksmas par Septiņu Māsu zvaigznāju, ir kļuvis par globālu fenomenu, un ir uzsākts darbs pie televīzijas seriāla veidošanas pēc tā motīviem. 2017. gadā Lūsindai Railijai tika diagnosticēts ļaundabīgs audzējs, un viņa nomira 2021. gada 11. jūnijā, klātesot viņas ģimenei.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.


Lūsinda Railija meistariski savij sižeta pavedienus!
Independent on Sunday

Emocionāli uzlādēta sāga... Lūsinda Railija ir fantastiska stāstniece!
Sunday Express

Lūsindas Railijas grāmatās vēsturiskie notikumi tiek sīki un precīzi aprakstīti, apliecinot autores ieguldīto laiku un uzcītību, turklāt šie romāni vienlaikus ir arī aizkustinoši mīlas stāsti ar aizraujošiem sižeta pavērsieniem.
The Historical Novel Society

Lūsinda Railija zina, kā uzrakstīt saistošu romānu. “Meitene uz kraujas” ir daudzslāņaina un brīnišķīga lasāmviela!
Chick Lit Reviews

Aizraujošs un saviļņojošs romāns. Izcilie raksturojumi, lieliskie vietu apraksti un ritmiskais sižets liek pāršķirt lappusi pēc lappuses, rosinot iztēles lidojumu. Sirsnīgais un smalki izstrādātais romāns “Meitene uz kraujas” apliecina rakstnieces Lūsindas Railijas talantu.
Lancashire Evening Post

Iesaki draugiem