Apraksts

Grāmata pieejama arī iBooks

Daudzi sūdzas par bezspēku, apātiju, nogurumu, aizcietējumiem, bezmiegu un citām veselības problēmām. Taču ne visi apzinās, ka šie simptomi var būt cieši saistīti ar pārtiku. Nepilnvērtīgs uzturs nespēj sniegt to, kas nepieciešams optimālai organisma darbībai. Risinājums? Mazāk produktu, kas gatavoti no apstrādātām, rafinētām sastāvdaļām, un vairāk termiski neapstrādātu augļu, dārzeņu un zaļumu!

Visiem – arī tiem, kuri nevēlas pilnībā pāriet uz svaigu uzturu, – zaļie kokteiļi ir lieliska iespēja bagātināt ēdienkarti, novērst daudzas hroniskas slimības, vairot enerģiju un dzīvesprieku. Viktorijas Butenko ilggadīgie pētījumi apliecina, ka tieši zaļajos augos ir visvairāk dzīvības enerģijas – hlorofila, kas palīdz izvadīt toksīnus, normalizēt asinsspiedienu, uzlabot vispārējo pašsajūtu un atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Zaļumi nav tikai dilles un loki – to daudzveidība ir bezgalīga! Viktorija mudina izmēģināt burkānu un biešu lakstus, dažādus salātus, kviešu zelmeni, spinātus, baziliku, nātri, balandu, alveju, piparmētras un vēl daudz citu augu. Šajā grāmatā viņa stāsta par savu pētniecisko un eksperimentālo darbu un sniedz ieteikumus ēdienkartes papildināšanai, kā arī piedāvā 200 lielisku un veselīgu zaļo kokteiļu receptes. Pievienojieties zaļo kokteiļu revolucionāriem!

Iesaki draugiem