Apraksts

Pēc veiksmīgi atklātajiem gadumijas noziegumiem majors Miks Kaķītis beidzot saņēmies bildināt Annu Elizabeti, taču visatbildīgākajā brīdī atskan tālruņa zvans un izmisusi balss lūdz palīdzību: “Viņš grib mani nogalināt!” Zvanītāja ir Daina Spožā, Annas studiju biedrene, tagad – SPA viesnīcas īpašniece Kurzemes jūrmalā. Daina uzskata, ka viņas ģimeni vajā sens raganas lāsts, un lūdz palīdzību – noskaidrot, kas vai kurš tik nežēlīgi spēlējas ar cilvēku likteņiem un dzīvībām.

Anna Elizabete kopā ar draudzeni Zani dodas uz Kaijciemu, nokļūstot traģisku, nežēlīgu un draudīgu notikumu epicentrā. Simtgadīga, baisa dzimtas leģenda, noslēpumaini rēgi un pavisam reālas raganas, kas slēpjas aiz mūsdienīgām tehnoloģijām, skaistumkopšanas biznesa, diētām un mūžīgo jaunību sološiem preparātiem. Nākamo pāris nedēļu laikā iet bojā divas prominences – dziedātāja viendienīte un bijusī baņķiere, šausmīgā nāvē mirst viesnīcas īpašnieces vīrs, bet Annas un Zanes apartamentus nepārtraukti novēro...

Ir pilnīgi skaidrs – noziedzniekam ir gan miesa un asinis, gan melna, ļauna dvēsele... Nākas lūgt talkā vecos draugus – majoru Kaķīti, ģenerāli Basu, datorģēniju Kārli un dāmu mīluli – aktieri Ģirtu Melderi... Vai kopīgiem spēkiem izdosies atklāt Kaijciema raganas noslēpumu?

Publikācijas

Iesaki draugiem