Apraksts

Pazīstamā LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes pasniedzēja, pedagoģijas maģistre un mājturības metodikas speciāliste LOLITA ŠELVAHA ir izcila latviskās garšas izjūtas pazinēja. Savās zināšanās un pieredzē viņa dalās ar visiem tiem, kas vēlas uzzināt vairāk par veselīgu un mūsdienīgu uzturu.

Gatavojot FAST FOOD pašu rokām, būs iespēja apgūt virtuves gudrības, attīstīt iepirkšanās un naudas taupīšanas prasmes, kā arī veidot un  nostiprināt zināšanas par veselīgiem produktiem un ēdieniem.

Arvien populārāks kļūst mājās gatavots ēdiens, kas ļauj labāk rūpēties par savu un ģimenes locekļu veselību, turklāt var ievērot arī katra ēdāja vēlmes.

Ja ēdienu gatavo pašu spēkiem, var izvēlēties veselīgākos un lētākos produktus, pievērst uzmanību to izcelsmei, dot priekšroku Latvijas precēm, kā arī izmantot pašu dārzā audzēto un mežā lasīto.  

FAST FOOD gatavošana var kļūt arī par interesantu un jautru laika pavadīšanas veidu dažādās ballītēs kopā gan ar draugiem, gan ģimenes locekļiem.

Lolita Šelvaha aicina skolu jauniešus, studentus, visus aktīvos un steidzīgos cilvēkus izmantot šajā grāmatā sniegtās receptes un gatavot savu maltīti pašiem.

Iesaki draugiem