Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Gideons Kross. Ārēji skaists un nevainojams, taču iekšēji sagrauts un nomocīts. Kā spoža, svelmaina lāpa viņš ir ievilinājis mani visslēptākajās izpriecās. Es nespēju viņam pretoties. Es to pat nevēlos. Viņš ir mana apmātība...  viss, pēc kā es alkstu... manējais.
Mana pagātne ir tikpat skarba kā viņējā, es esmu pārdzīvojusi tikpat daudz. Mums nav lemts būt kopā. Pārāk smagi, pārāk sāpīgi... izņemot brīžus, kad viss ir ideāli. Šādos mirkļos neremdināmā iekāre un izmisīgā mīlestība pārtop visizsmalcinātākajā neprātā.
Mūs vieno kopīga dziņa. Un kaislība mūs izvilina ārpus pieņemtajām robežām līdz pat vissaldākajai un skarbākajai apmātības virsotnei.

Juteklīgā Evas un Gideona sāga turpinās ar nepacietību gaidītajā “Atkailinos tevī” turpinājumā, kas New York Times nodēvēts par bestselleru un “Erotisku romantisku piedzīvojumu, kuru nedrīkst palaist garām”.
Romance Novel News

Silvija Deja ir # 1 New York Times bestselleru un # 1 starptautiski atzīta, lasītāju iemīļota daudzu romānu autore, kuri izdoti 39 valstīs. Viņas darbi, kas aptver dažādus literāros žanrus, tiek drukāti miljonos eksemplāru visā pasaulē. S. Deja ir nominēta Goodreads Choice Award kā labākā autore, un viņas grāmatas novērtētas kā Amazon’s Best of the Year in Romance. Autore apbalvota ar RT Book Review’s Reviewer’s Choice Award balvu un divreiz nominēta Romance Writers of America prestižajai RITA balvai. 

Iesaki draugiem