Apraksts

Kosmosa mērogos cilvēka dzīve līdzinās niecīgam mirkļa uzplaiksnījumam. Ikviens no mums uz šīs planētas ir tikai viesis, kuram ir dots ļoti ierobežots uzturēšanās laiks. Šis īsais brīdis jāizmanto, dzīvojot jēgpilnu dzīvi, ko bagātina tuvības izjūta ar citiem un kalpošana līdzcilvēkiem.
Viņa Svētība Dalailama

Dalailamas mērķis nav pārliecināt lasītājus kļūt par budistiem. Viņš neiesaistās reliģiju karos, bet atklāj, kā ikviens var praktizēt savu reliģisko pārliecību tā, lai bagātinātu gan savu, gan visas cilvēces dzīvi.

Ar pārsteidzošu precizitāti un izteiksmes skaidrību Viņa Svētība Dalailama izgaismo iekšējo procesu, kurā cilvēks kļūst uztverīgāks, līdzcietīgāks, atbildīgāks un mīlošāks. Viņš mudina izprast sirdsizglītības un iekšējo vērtību nozīmību materiālisma pārņemtā pasaulē un piedāvā prāta trenēšanas programmu cilvēcisku pamatvērtību – tolerances, piedošanas un pacietības – attīstīšanai.

Tenzins Gjatso, Viņa Svētība XIV Dalailama, ir tibetiešu garīgais līderis, kura nemitīgā cīņa par cilvēktiesībām un centieni nodrošināt mieru ikvienai tautai ir guvuši atzinību visā pasaulē. Viņš ir saņēmis vairākas starptautiskas balvas, ASV Kongresa Zelta medaļu, kā arī Nobela Miera prēmiju.

Iesaki draugiem