Apraksts

VIŅA IR METJŪ PAGĀTNE... VIŅŠ – EMMAS NĀKOTNE

Emma dzīvo Ņujorkā un trīsdesmit divu gadu vecumā vēl turpina meklēt savu īsto vīrieti. Metjū dzīvo Bostonā. Traģiskā satiksmes negadījumā viņš ir zaudējis sievu un viens pats audzina četrus gadus veco meitiņu.

Viņi iepazīstas, pateicoties internetam, un drīz vien abu elektroniskās vēstules ļauj cerēt, ka beidzot viņi ir ieguvuši tiesības uz personisko laimi. Vēlēdamies pēc iespējas ātrāk satikties, viņi norunā tikšanos kādā nelielā Manhetenas itāļu restorāniņā.

Vienā un tajā pašā dienā un laikā viņi ver restorāna durvis. Abus aizved pie viena un tā paša galdiņa, tomēr... viņi nesatiekas.

Vai vainojami meli? Varbūt viens no viņiem pārāk aizraujas ar fantāzijām? Vai cenšas otru izmantot? Nokļuvuši paralēlās realitātes varā, Metjū un Emma drīz saprot, ka runa nav par vienkāršu neierašanos uz tikšanos...

Gijoms Miso (Guillaume Musso, 1974) ir dzimis Francijā, Antibās, vēlāk dzīvojis un mācījies arī Amerikas Savienotajās Valstīs. Ieguvis grādu ekonomikas zinībās, bet viņa lielākā aizraušanās ir rakstniecība. Gijoma Miso darbi ir pārdotāko grāmatu sarakstā daudzās pasaules valstīs. Latvijā ir iznācis romāns “Neatstājot pēdas”.

No franču valodas tulkojusi Maija Indraša.


Elpu aizraujošs spriedzes romāns apvienojumā ar dzēlīgu un vienlaikus romantisku komēdiju, kas pasniegta caur laika prizmu. Lasītāju interese garantēta!
RTL

Mīlasstāsts, kas izaicina laika likumus! Sižets ir tik bagātīgi piesātināts notikumiem, ka pārsteigs pat visprasīgākos lasītājus un interese neatslābs līdz pat pēdējai romāna lappusei.
Le Figaro Littéraire

Romānā “Rītdiena” Gijoms Miso ir izveidojis kaut ko līdzīgu daudzskanīgam orķestrim, izveicīgi miksējot žanrus un laika dimensijas, turklāt radot saistošu, spriedzes pilnu stāstu uz mīlas trijstūra fona. Iespaidīgi!
Metro

Kāds izcils akrobāts! Gijoms Miso ir spriedzes literatūras brīnumdaris, kurš kā profesionāls triku meistars nepārtraukti strādā, lai uzlabotu un izkoptu sava priekšnesuma individuālo stilu.
Le Parisien

Lielisks romāns! Saistošs vēstījums, aizraujoši notikumi, pievilcīgi varoņi... īsi sakot, lasāmviela, kas pārņem savā varā. Un ļauj aizmirsties.
Critiqueslibres

Iesaki draugiem