Apraksts

Te notiek kas nelāgs. BIEDĒJOŠI NELĀGS...

Dzīvnieki pulcējas baros un uzbrūk cilvēkiem – turklāt tas notiek visā pasaulē. Lauvas zoodārzos saplosa kopējus, stārķi pikē kā bumbvedēji, un pat mājdzīvnieki kļūst neprognozējami. No diženām lielpilsētām līdz attāliem kalnu rajoniem pasauli pamazām pārņem panika. Dzīvnieku uzbrukumi, kurus izraisa nezināms iemesls, vēršas plašumā, kļūst arvien nežēlīgāki, viltīgāki un saskaņotāki, un drīz vien cilvēkiem vairs nebūs, kur slēpties...
Jaunais biologs Džeksons Ozs vēro notikumu attīstību ar aizvien pieaugošām bažām. Viņš ar šausmām sāk apjaust draudu nopietnību un, iespējams, ir atminējis dzīvnieku uzvedības patieso cēloni. Ar ekoloģijas pētnieces Hlojas Tusiņonas palīdzību Ozs steidzas brīdināt cilvēkus, kamēr nav par vēlu.

Pārsteidzošu izdoma, neatslābstoša spriedze! Džeimsa Patersona un Maikla Ledvidža trilleris “ZOO” ir aizraujošs ceļojums uz apdraudētu pasauli.

Džeimss Patersons (James Patterson) jau ilgus gadus priecē lasītājus ar aizraujošiem un dinamiskiem darbiem, kas pārdoti vairāk nekā 210 miljonos eksemplāru. Latviešu lasītāji jau iepazinuši viņa romānus “Privātdetektīvi”, “Privātdetektīvi. Spēles” u. c. Maikls Ledvidžs (Michael Ledwidge) ir vairāku grāmatu autors, kā arī romānu līdzautors kopā ar Dž. Patersonu.

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


Jau 36 gadus Džeimss Patersons rada aizraujošus, pulsu paātrinošus darbus. Un tagad viņš sarakstījis spriedzes romānu, kas pārspēj visus iepriekšējos.
Amazon.com

Džeimsa Patersona “Zoo” ir episks trilleris, kas burtiski dzirkstī ar fantastisku iztēli, un lasītājam ik pa brīdim jāatceras ievilkt elpu. Labākais no vislabākajiem!
Time

Kad runa ir par aizraujoša sižetu radīšanu, Džeimss Patersons ir patiesi  nepārspējams.
New York Daily News

Spraigs un dinamisks, pārdomas rosinošs ekoloģiskās apokalipses trilleris par trauslo un tik viegli sagraujamo līdzsvaru cilvēka un dabas līdzāspastāvēšanā.
Aija Čerņevska, tulkotāja

Dž. Patersona sarakstītie romāni ir kā labi kopti izklaides mehānismi, komerciālās literatūras Porsche, izcili tehnoloģijas brīnumi un straujāki par zibeni.
Publishers Weekly

Iesaki draugiem