Apraksts

VAI JŪSU SMADZEŅU DARBĪBA IR OPTIMĀLA?
Vai jums ir grūti koncentrēties?
Vai bieži izjūtat stresu un nemieru?
Vai jūsu prāts ir kā apmiglots un jūs nespējat notiekošo uztvert ar tādu prāta asumu, kā vēlētos?

Ja kaut uz vienu no šiem jautājumiem esat atbildējis ar jā, jūsu smadzeņu darbība nav optimāla.

Jūs neesat viens: pētījumi liecina, ka ar dažādām smadzeņu darbības problēmām saskaras vairāk nekā miljards pasaules iedzīvotāju. Nomāktība, trauksme, slikta atmiņa, neskaidra domāšana, uzmanības deficīta sindroms, hiperaktivitāte un autisms – problēmas izpausmes ir dažādas, taču cēlonis bieži ir viens un tas pats: nepareizs uzturs un dzīvesveids.

Taču viss nav zaudēts! Grāmatas “Ultraprāts” autors Dr. Haimens piedāvā risinājumu – dziedināt ķermeni, tā izdziedinot arī prātu.

Izmantojot funkcionālās medicīnas  metodes, Dr. Haimens izstrādājis sešu nedēļu plānu, kā atjaunot veselību un iegūt ultraprātu – augstas koncentrēšanās spējas, izcilu atmiņu, labu garastāvokli, stabilu emocionālo stāvokli un pašpārliecinātību.

M.D. Marks Haimens ir Funkcionālās medicīnas institūta vadītājs un Lenoksā (Masačūsetsā) nodibinājis UltraWellness Center. Centra mērķis ir sniegt pacientiem individuālas konsultācijas par uztura un dzīvesveida izmaiņām. Dr. Haimens sarakstījis vairākas grāmatas par uztura saistību ar veselību; tās kļuvušas par New York Times bestselleriem.

Iesaki draugiem