Apraksts

Mārtija un viņas lielā māsa Melisa ir tik atšķirīgas, cik vien iespējams. Abas gluži vienkārši nespēj saprasties.
Mārtija ir nekārtīga un puiciska meitene, kurai ļoti patīk ieritināties viņas ērtajā gultiņā un zīmēt komiksus, īpaši – lielisko un neatkārtojamo Vareno Mārtiju, meitenes mīļāko supervaroni. Mārtijai arī ļoti patīk dzīvnieki. Tāpēc dzīve kopā ar rozīgi meitenīgo un apnicīgo Melisu viņai nekad nav bijusi viegla.

Bet tas nebūt nav viss. Kad meiteņu mamma atver kleitu šūšanas darbnīcu, viņai ir vajadzīga brīva telpa. Pirmo reizi Mārtijai un Melisai ir jādala istaba, un meitenes drīz jau plēšas katru mīļu dienu.

Vai neierastā situācijā Mārtija sapratīs, cik daudz Melisa viņai patiesībā nozīmē?

Žaklīna Vilsone ir viena no populārākajām rakstniecēm Lielbritānijā, kur viņas grāmatas ir pārdotas vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru. Žaklīna Vilsone ir saņēmusi daudzas literatūras godalgas, piemēram, Guardian bērnu literatūras balvu, Bērnu literatūras gada balvu u.c.
Apgāds Zvaigzne ABC ir izdevis vairākas Žaklīnas Vilsones grāmatas: “Miskastes bērns”, “Vikija – eņģelis”, “Dvīņu spēles”, “Mīlestības stundas”, “Noslēpumi”, “Lola Rouza”, “Saki vai dari!”, “Projekts “Lotija””, “Sliktās meitenes” un “Labākās draudzenes”.

No angļu valodas tulkojusi Daina Grūbe.

Iesaki draugiem